LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Batman: Arkham City

      Skrivet av: CapYx   2013-03-11

      Jag har precis spelat igenom mitt senaste spel till Wii U.

      Vad tyckte jag om spelat Batman Arkham City?

      Handling
      Spelet handlar om att Batman ska stoppa Joker som finns i en lagom stor fängelse stad. För att göra det måste du göra olika uppdrag för att komma till honom. Under spelets gång finns det en drös med sido uppdrag att roa sig med både under och efter main storyn.

      Kontroll
      Kontrollen är kanske något som jag hade mest problem med! Batman och Catwoman kändes bökiga att kontrollera men det fungerade för det mesta bra. Mina favorit delar var fightingscenerna som kändes helt underbara. Kartan som fanns på gamepadden tyckte jag först var jobbig för man var tvungen att kolla upp och ner hela tiden.. Men efter ett tag så vande man sig och jag fann den väldigt behändig och jag skulle inte vilja behöva klicka fram den manuellt som man skulle behöva med en vanlig kontroll.

      Grafik
      Ja eftersom att WiiU är ett next gen system så känns grafiken lite smått lat.. Skulle vara kul ifall dom hade förbättrat den men men.

      Musik
      Musiken var alltid stämningsfull och bra! Det enda som kunde kännas lite knas ibland var vissa saker som Batman sa som fick allt att bli lite awkward.

      Hållbarhet
      I det här spelet får man med alla bonus saker man måste köpa till i PS3 och 360! Och det finns massa sido uppdrag. Så jag skulle säga att spelet kan hålla hur länge som helst för den som är intresserad utav det. Personligen är det inget för mig än men jag kommer troligen att kunna tänka mig att spela spelet igen någon gång i framtiden.

      Totalt
      Handling: 8
      Kontroll: 7/10
      Grafik: 7/10
      Musik: 9/10
      Hållbarhet: 7/10

      Medlemsrecensioner14
      Samlat betyg: 8.5/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10