Svenska
MEDLEMSRECENSION

Crysis 3

Så var det dax igen. På med nano kostymen och sparka på allt som rör sig.
I detta fallet så sparkas det ju visserligen inte så mycket utan man har ju tillgång till en hord av vapen som sparkar åt dig.
Ett välkommet nytt vapen system gör det fullt möjligt att byta sina inställningar gällande sickte mm under spelets gång, och ej som i tvåan då man var tvungen att hela tiden vänta mellan matcherna för att göra alla inställningar där.
En annan nyhet som mottogs varmt av undertecknad var att man nu ej tömmer energin bara av att springa, detta påvisar att klagomålen gått fram från tvåan.
Storyn i singel player gör att man tar sig framåt men är ej så mycket mer detta stör mig inte alls då det är i multiplayer läget som spelet blir guld. Kul att banor ifrån tvåan är åter dock i äldre mer sliten upplaga.
Pilbågen som varit så uppskriven innan är ett roligt tilläg som jag personligen älskar i singel player men i multiplayer är jag alldeles för skjut glad för att finna något nöje med att smyga omkring i buskarna för att när tillfälle ges skicka iväg en perfekt avvägd pil som fäller min motståndare som inte ens vetat om att jag hukandes smygit omkring efter honom. Tacka då typhon denna monster bössa som under tiden du blinkat knattrat iväg 200 skott och fyllt motståndaren med så mycket bly så att framtida generationer kommer att dö genom blyförgiftning. Men det finns vapen som passar alla allt från personer som just tycker om att perforera motståndaren till gröt eller ni som tycker om att i flera minuter hukandes smyga runt för att avsluta med en tyst pil i fontanellen på motståndaren.

Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10