Svenska
MEDLEMSRECENSION

Dishonored

Spelet börjar med att huvudkaraktären och sina kompisar i en fin liten skuta. Huvudkaraktären heter "Corvo" men jag kallar han för "Alan Harper". I båten ser man stort hav och lite valar, valarna har mycket med spelet att göra som Alan säger "Fiskeben är fina i solesken". Valoljan är bränslet för alla maskiner i spelet och om man inte har ordning och är oförsiktig och tappar valoljatankerna exploderar dem. Då får man hålla sig undan! Senare i spelet kan man döda fiender (även kallade "Louis DeFunés"). Man kan även klara av spelet utan att döda någon, det har jag gjort. Men första gången jag klarade av det, ninjeä, då blev med svärd blodigt som en oslipad spis!. Och meterologerna säger att vädret blir mörkare och regnigt om man dödar många. Men som sagt "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" Det påminner om Guitar Hero II.

När Alan dödar fiender eller visar sina armar som tröttar ut fienden så dem somnar så tappar fienderna "loot" (Som jag kallar " Lost Treasures of Finska Hembageriet "). När man tar upp "loot" säger huvudkaraktären Alan " Bytt är bytt, kommer aldrig tillbaka!" och flexar sina ögonbryn. Sedan far han iväg.

Det bästa med spelet är att en del karaktärer från Allram Eest och Höjdarna är med! tyvärr så är man tvungen att lämna dem när man stänger av eller pausar spelet - vilket är det enda minuset i spelet.

Protagonisten heter Alan Harper och antagonisten heter Claes Nyman. Som Rikard brukade säga "My enemy's enemy, is my friend" det vill säga Tommy Flodman.

En sista sak: Detta spel är långt och bra, man lär sig om Mannen Med Oxpiskan.

Tyvärr är inte Guybrush Threepwood med.

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10