Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sniper: Ghost Warrior 2

Skrivet av: Zaimon   2013-03-21

Det första Sniper: Ghost Warrior var knappt godkänt pga väldigt mycket buggar, ointressant story, och ostabil skärmuppdatering (på konsol).

Nu är Sniper Ghost Warrior 2 här och City Interactive verkar inte ha lärt sig av misstagen de gjorde med det första. Det som Pard skriver i sin recension här på Gamereactor, det saknar identitet, spelet tar det bra från andra spel och försöker göra det till sitt eget. Men det är inte svårt att lista ut att det mesta kommer från andra militär-shooters. Kill-camen är cool,hyfsade röstskådespelare, storyn är originell men dock knappt värd att nämna då den inte är särskilt intressant.

Visst, spelet kör på CryEngine 3, samma grafikmotor som Crysis 2 och 3, men det märks verkligen inte. Vissa miljöer ser riktigt bra ut, men detaljerna är få och texturerna är för det mesta lågupplösta.

Spelkontrollen är skapligt stabil. Ljudet sätter en bra atmosfär. Ljuden från vapnen går inte säga detsamma om, de låter lite halvtaskiga, mer som en leksak än ett vapen.
Kampanjen håller max 7-8 timmar och känns alldeles för linjär. Din AI partner säger alltid åt dig vem du ska skjuta, kniva eller när du ska ligga lågt. Om du gör något din partner inte säger åt dig att göra är verkligen att be om stryk. Spelet låter dig inte experimentera med något och det är det som gör spelet så otroligt linjärt.

De flesta spel nu för tiden är fokuserade på multiplayer, men här känns multiplayer snarare som en eftertanke.

Sniper:Ghost Warrior 2 är linjärt, tråkigt och multiplayer delen känns underutvecklad. Om du är ett stort sniper fan kan det vara värt det, annars känns inte Sniper:Ghost Warrior 2 värt din tid eller dina pengar.

Story: 4
Grafik: 6
Ljud: 5
Spelbarhet: 5
Hållbarhet: 3

Slutbetyg: 4/10 "Dåligt"

Det bra:
+ Godkänd grafik
+ Kill-camen är häftig
+ Hyfsade röstskådespelare

Det dåliga:
- Ointressant story
- För linjärt
- Multiplayer känns som en eftertanke
- Kampanjen är för kort för att vara fokuserad på single player.

Version testad: Playstation 3

(Min första recension här på gamereactor :))

Samlat betyg: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10