LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      The Walking Dead: Survival Instinct

      Jag bokade walking dead survival instinct en vecka innan det kom ut. Jag fick det en dag tidigare jag satte in det i min 360 och började spela. Grafiken var halvdan och första delen i skogen var ganska seg. Men sen när man började spela som Daryl så blev allting mycket bättre. Han ser att zombie infektionen har kommit han åker iväg med sin kompis Jess.
      Dom åker igenom städer och letar efter mat och annat värdefullt. Och Daryl letar efter sin bror Merle. Som är fängslad. Spelet går ut på att överleva och leta mat och ammo. Survivors kan hjälpa en att hitta bensin, mat och ammo.
      Det finn en massa vapen som bl.a Machete, spikhammare, jaktkniv, slägga, dubbelpipig hagelbrakare och en jädra massa mer.
      Som i serien måste man ha sönder deras hjärna för att dom ska dö. Detta spel är inte som ett vanligt hack n slash spel för att man måste ju då skjuta dom i huvudet och slå dom i huvudet för att dom ska dö. Det är inte alltid så mycket loot på ställe och ifall bensinen tar slut måste man ut och hämta mer. Och motorn och däcken kan också bli paj så ut och hämta. Ett minus är att man inte får köra bilen utan det kommer en cut scene då. Man måste också utföra vissa ärenden och event i spelen som att flytta bilar från vägen och hämta mat och batterier åt dom. och skaffa nya bättre bilar efter som den första bilen är en gammal skrotig 50-tals bil så är det kanske bättre med en militär bil eller annat som är något mer bensin snål eller mer platser. Ett spel för dom som gillar zombie spel i första person som man kan hacka skjuta och hugga zombies i.

      Sammanfattning: Ett riktigt kul zombie spel i första person

      grafik 6/10
      ljud 7/10
      spelbarhet 10/10
      hållbarhet 8/10
      online -

      Samlat betyg: 4.3/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10