Svenska
MEDLEMSRECENSION

Sniper: Ghost Warrior 2

Skrivet av: fille49   2013-03-23

Nja spelet är till att börja med inte riktigt så bra som ettan som jag anser vara ett av mina favaorit spel. Jag gillar dock nya Ai har förbättras och man känner sig mera utsatt som person och måste förlita sig på sina instinkter som en profisnionell sniper.

Du är Andersson en väldigt bitter man med troligtvis tunga problem som är en sniper, inte så konstigt va.

Det ettan var så bra med var den där irktigt sniper känslan som inte alls finns i 2.an

Sniper gohst warrior 2 känns aboslut som ett sniper spel och det är väldigt kul attt få lite lugn o ro från COD spelen.

Storyn är precis lika bra som ettan och man vill alltid veta vad man kommer utsättas föar överaksnings moment.

Smygandet är dock sämre nu än i ettan och man blir ju snabbare sedd av fienderna eftersom Ai är bättre vilket är dåligt att dom kan se en så bra som i tillexempel realistiska spel som typ Arma som faktiskt ska vara realistiskt.

Det är många olika personers reaktioner man får lära sig känna under spelets gång och man vill nästan bara ta en tur runt och snacka med dom fast det ej går, det är väldigt utvecklade och beter sig som riktigt soldater även fast rösterna inte är så bra på dom.

Man känner sig alltid riktigt cool som sniper och speciellt i multiplayer där man är bra så vinner man. Alla har Sniper och skjuter på varandra som i Cod fast mer lugnare och roligare samtidigt mycket mer strategiskt.

Det tråkiga är bara att det finns 2 multilayer banor had velat ha fler fast det som finns är väldigt bra.

Det finns självklart en del cames med i spelet och andra överaskningar så som Nathan Drake man stöter på men då som låtsas vara en Sgt. philips..... Spelet är långt och kan ta runt 45 timmar med alla sido spår och alla karaktäreres uppdrag.

Under ett sidouppdrag nere i italien skulle man handla ägg till maten man blev då överfallen va Ifrna soldater som ville hämnas dig eftersom du dödat deras ledares son.
Du klarar dig mitt livet i behäll men det var egentligen bara ute efter att säga tack för de var FBI agenter som var utklädda och då vblir du jagad av FBI och Interpool genom spelet men om du inte gjorde det här sidospåret skulle det aldrig hänt. Det gär spelet mycket hållbart med roliga ider istället för bara utfyllnad.

Du kan även vänta dig krypskytte i luften från 30000m upp i lyften och de var en himla ögonblick.

Man kan även hitta lite posters på Ceph monster från Crysis vilket är synd men roligt för det förstär det seriösa med spelet.

Grafiken är verkligen det som luktar gott. jag vill känna mer och mer av naturens som smeats ut på skärmen. Det är så svninigt snyggt att jag dör. Cry enginge är så fantaisktsk att jag blir alldeles till mig. Måtte fler spel a grafik som den här. Det förtjänar alla spel faktiskt.


Twisterna är spännande och uförutsigbara vem som faktiskt gömmer sig djupt nere i ditt sniper sinne. Ska du v erkligen skjuta nu eller är en order en order? Sådna saler utsätts din akraktär för och det gör mig väldigt glad.

Det är tråkigt barra att de skojar mer och att det försöker oseriösa. Det är bra att Sniper inte är som Cod det är långt ifrån och påminer mer om Max payne 3 och hans öden ute på hawaii.

i 3.an vill jag ser mer action ännu bättre grafik och mer krigshjärta!

Jag hoppas inerligt att detta sälajer för det förtjänar det och vill ni spela med mig skriv gärna Pm men räkna tyvärr med styrk för jag äger!

Grafik 10/10
Ljud 7/10
Spelbarhet 7/10
Hållbarhet 10/10

+ Roliga sido grejor, cool story. utamanande.
-För bra AI, Långa transportstreckor till varje uppdrag som dock går att uppdatera bort. Dåliga röster på vapen.

Samlat betyg: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10