Svenska
MEDLEMSRECENSION

God of War III

Sjukt brutalt och häftigt äventyr med våran älskade Kratos. I detta storslagna äventyr tar vår "hjälte" sig an inte bara Zeus utan alla gudar i hela Olympus, eller iaf de som vågar stå i hans väg. Och så Helios, han bara råkar komma i vägen och så får han huvudet avslitet.

Fantastisk grafik och ljud, härlig spelkontroll och några episka scener du lär minnas förevigt. Ett måste spel för alla som äger en Ps3 helt enkelt.

Story: Kratos fortsätter sin kamp mot Zeus, som han en gång för alla vill störta. Denna gång har han dock med sig alla Titaner som han hämtat från en tid då de ännu inte var besegrade av gudarna. Nu är det Kratos tlsm med framförallt titanen Gaia, som ska förinta olympus och gudarnas gud Zeus. Men lättare sagt än gjort då alla gudarna samlas för att tlsm besegra Kratos. Deras plan går tyvärr inte så bra för Kratos slaktar dom alla en efter en. Han trycker bland annat ut Poseidons ögon och hugger benen av Hermes.

Grafik och ljud: Ganska perfekt, inte många spel som kan mäta Gow3 grafiskt. Iaf inte när spelet var helt nytt, nu har det ju några år på nacken. Ljudet är lysande och även där snudd på perfekt.

Sammanlagt betyg: 9/10 grisknorrar

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10