Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tank! Tank! Tank!

Förvänta er inte någon storrecension. Det finns inte mycket att säga. Tank! Tank! Tank! är ett spel rakt från arkadhallen som nu finns på Wii U. Fick spelet till födelsedag och för de noll kronor jag betalade för det är det värt, men inte annars.

Grafik:
Grafiken är ful, men visst, det ska vara som originalet. Det är inte det fulaste jag sett, men det skulle lika gärna funka på PS2. Sämsta av allt, framerate är låg. Det känns som om utvecklarteamet visste ingenting om optimering. Det finns spel med väldig bra grafik som flytter på bra (typ de flesta).
4/10

Ljud:
Musiken är OK, jag gillar vissa låtar. Ljuden är mediokra och rösterna är JÄVLIGT störande.
5/10

Gameplay:
Det finns några olika spellägen. Singleplayer som ger oss en medioker story med flera banor och bossar. Vs battle där flera spelar ska förstöra varandras tanks (finns både free-for-all och team battle) och sen finns det My Kong där spelaren med Gamepaden tar kort på sig och hans/hennes ansikte visas som ansikte på den stora aproboten man är. Detta är det enda som är riktigt skoj då apan har riktigt roliga moves.
Still... kontrollen är till 80% värdelöst. Det är super enkelt men ändå funkar inte bra.
4/10

Hållbarhet:
Spelet kan vara roligt i väldig små doser och man kommer inte plocka upp det så ofta när det finns mycket bättre party-spel som Nintendo Land.
2/10

Sammanfattning:
TTT som fullprisspel är ett skämt. Inte värt alls. Ful grafik, irriterande röst i sp-lägen, fattig kontroll och lite innehåll. Spelet är free-to-play på eShop och även om det är begränsat räcker det gott, eller köp enbart My Kong lägen. Det är värt dessa få kronor.

Plus:
my kong är rolig

Minus:
dålig grafik, irriterande röster, lite innehåll, priset (fullprisversionen), fattig kontoll

Grafik: 4/10
Ljud: 5/10
Gameplay: 4/10
Hållbarhet: 2/10

Samlat betyg: 4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10