Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Juarez: Gunslinger

OBS: Mina recensioner är inte menade att vara professionella likt en spelrecensent utan på ett kortfattat enkelt sätt ge en bild av spelet och betyg.

Here we go.

Seriöst, 108:- (som spelet kostar med psn+)

108:- ska vi börja diskutera vad man får för hundraåtta kronor? Nej, det ska vi inte.

Vad får vi i kampanjen, 5-6h på en normal genomspelning, +att du kommer vilja köra om spelet på new game+ så har du minst 5-6h till.

Utöver kampanjen finns 2 spellägen till, Duel (gissa vad man gör) och ett Arcadläge som bara är: KÖTTA KÖTTA KÖTTA för att få högre och högre poäng, och det är bara såååååå kul.

Ok, tillbaka till kampanjen, du spelar som en gammal suput som heter Silas Greaves, du sitter i en bar och berättar lite rövarhistorier för ett gäng, eller är det verkligen rövarhistorier?

Iallafall, handlingen framförs genom Silas snack och fräscha stillbilder, handlingen är faktiskt bra och framförallt väldigt väldigt bra berättat under spelets själva gång, tror minsann jag såg det nämnas i GR:s officiella recension, och det med all rätt.

Spelet är snyggt som faaaan, låter ännu bättre och har ett faaantastiskt soundtrack, gameplayet är galet bra och det är ett spel av den typen där man helt enkelt inte vill lägga ifrån sig kontrollen.

Priset är såklart med i betygssättningen och med tanke på det, att det utan problem hade kunnat vara ett retailspel+ett fattigt onlineläge som det säkert hade haft då kan jag inte annat än att sätta maxbetyg.

Det här ska du köpa, idag, eller iallafall senast fredag!

Det är ett av de allra bästa nedladdningsbara spelen någonsin.

Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10