LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Game & Wario

      Game & Wario - Wii U

      Game & Wario är äntligen ute! Efter en lång och torr speltorka på nintendos nya konsol så är det äntligen dags för ett nytt spel! Är detta spelet som vi tidiga Wii U köpare har längtat efter? Vi får se..

      Handling - Spelkänsla
      Game & Wario är ett spel som är baserat smått och gått baserat på det gamla klassiska spelet Game & Watch. Det är som en kombination av Wario Ware och game & watch så att säga.

      Spelet handlar om att Wario tittar på tv och får se en reklam om en Wii U liknande konsol och han får genast lust att göra spel till den.

      Alla karaktärerna från Wario Ware spelen är med i detta och har sitt egna lilla spel. Vissa är bättre än de andra. Eller ja vissa är riktigt rå usla medan det inte finns något som är riktigt riktigt bra. Efter ett dunder party spel som Nintendo Land så är det rent ut sagt pinsamt av Nintendo att släppa en sån här nedgradering.

      Spelet har även multyplayer. Det är väl här spelet skiner mest fast knappast i närheten av tillräckligt så mycket som det skulle behöva. Det finns endast 4 olika spel att spela och dem är väldigt väldigt simpla. Ett exempel är att man får ett ord som man ska rita så ska den andre gissa vad det är. Simpelt kul men knappast intressant att gå tillbaka till.

      Grafik
      Grafiken kan man väl inte precis klaga på då Wario spelen oftast har en speciell stil som man går efter. Så att det ser ut på sitt simpla sätt är för att det är meningen och det funkar helt okej.

      Däremot tycker jag att det är väldigt synd att man i många spel inte kan få njuta av den sköna stilen eftersom att man i vissa spel måste kolla på Gamepadden konstant och där är det oftast en ful version av det som är på skärmen.


      Kontroll
      Några riktigt smarta sätt att använda gamepadden på och några mindre roliga sätt. Det är ganska basic ändå. Det finns spel då man använder kontrollen som pilbåge likt ninja castle i Nintendo Land. Och sen finns det ett annat då man använder gamepadden som kamera. Allt detta funkar bra men ingen ''wow'' känsla får man tyvärr inte.

      Ljud
      Musiken är rätt basic och känns igen från förr. Arkad liknande och rätt mysig. Det enda konstiga är att i ett av mini spelen så pratar Wario fast man använder inte hans riktiga röst vilket känns riktigt konstigt. Rösterna i spelet i överhuvudtaget är riktigt dåliga när jag tänker efter faktiskt.

      Så allt som allt mediokert ljud. Absolut ingenting man kommer att minnas är särskilt bra eller dåligt.

      Kort och gott
      Game & Wario känns många gånger som nedgraderingar av spel från Nintendo Land och ibland som tech demos som visades på E3 2011 när Wii U först var annonserat. Det här är ett spel som man snabbt kommer att glömma bort och det är knappast värt de 500 kronorna jag spenderade på spelet. Köpte det mest bara för att det är Wario och han är bäst! ;)

      Handling/spelkänsla 3/10
      Grafik 6/10
      Kontroll 7/10
      Ljud 5/10

      Totalt: 5/10

      Samlat betyg: 5/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10