Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tekken Revolution

Tekken Revolution - PS3

Tekken Revolution är ett free to play spel vilket menas med att du kan spela gratis! Men haken är att om man förlorar så måste man vänta extremt långa laddningstider om man inte betalar för sig!


Handling/Spelkänsla
Någonting som tog mig ungefär 2 sekunder att lista ut är att det här är Tekken tag torunament utan tag. Det är samma banor och pretty much samma karaktärer. Fast sorgligt nog är detta en riktigt dålig version av Tekken tag. Jag spelade Tag 2 på WiiU och grafiken här är mycket sämre! Svarta linjer som utformar karaktärerna och pixlar här och var. Tekken till WiiU var inte ett tjusigt spel som stod ut på något sätt.. Och att det här ser sämre ut är inte alls någonting bra. Fast mer om grafiken senare.

Man slåss som i ett vanligt tekken. Man har ett smalt rooster av karaktärer att välja emellan så det är bara att ta någon. Man spelar igenom arcade ett par gånger.. Kanske hoppar in online om man är modig och sen är man klar.

Grafik
Som jag sa förut så är grafiken inte en höjdare. Men för ett gratis lir kan man verkligen begära mer? Well det är vad det är och om grafiken är ful så tänker jag inte försöka komma på bortförklaringar. Detta är en dålig port av ett gammalt spel med massor av nedgraderingar. Ett slappt jobb för att försöka tjäna in lite extra pengar.

Kontroll
Playstation kontrollen har alltid fungerat bra till Tekken! Inga problem i överhuvudtaget. Det är ganska basic om du inte vet vad tekken riktigt är så kan man välja att slåss genom att nästan bara klicka på en och samma knapp. Eller så kan man göra avancerade knapp kombinationer som kan resultera till en hel del coola moves.

Ljud
Om det är något som jag stört älskar i Tekken så är det musiken! Och det är lika vacker här. Pampiga techno liknande låtar som spelas i stort sätt hela tiden. Riktigt nice.

Handling/Spelkänsla: 6/10
Grafik: 5/10
Kontroll 8/10
Ljud 8/10

Totalt: 6/10

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10