Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed III

Vill börja med att säga att detta ej är en trollrecension, jag gillar tidigare delar och håller Brotherhood som det bästa spelet i serien, även tvåan och ettan var bra, i Revelations började det dock bli sämre.

Jag går helt på Gamereactors betygskala och då är en etta självplågeri, vilket detta spel är.

Blir inte bättre av att jag började spela det efter att ha klarat The Last of Us....

Men iallafall, var ska man börja?

Inledningen; fruktansvärt dryg och tråkig, även om jag i slutet av spelet faktiskt känner ett visst intresse av Haytham, betydligt mer än den extremt trista Connor som är spelets riktiga huvudperson...

Ubisoft försöker bygga upp något i spelet, att man ska känna för denna Connor eftersom man får följa honom från liten till stor, allt misslyckas, man känner ungefär lika mycket för Connor som man känner för en tegelsten, eller jag känner mer för tegelstenen.

Absolut INGET fungerar i handlingen, allt är helt meningslöst och en enda stor soppa av skit, det är ca 458393393 personer som jobbat med spelet sedan 3000 år före kristus, och alla dessa 458393393 personer verkar ha velat olika saker med spelet så allt blev bara en stor hög skit.

Uppdragen är så tråkiga, och en del inget annat än frustrerande att köra, spelet är så trasigt och sönderbuggat så man förstår..... inget....

Som sagt så är handlingen värdelös, slutet är ett stort skämt och hela spelet är ett skämt, jag fick tag i Washington Edt ganska billigt men det spelar ingen roll, spelet är inte värt att spelas öht.

Enda anledningen till att jag spelade klart det är att jag gillar tidigare spel och för att fyran ser lovande ut (eller törs man tro det...)

AC3 är inte ens kul om man faktiskt som jag är ett fan av serien, håll er borta från detta spel och bränn så många ex ni kan.

Största felet med spelet är att det från början till slut är: SJUKT tråkigt, inget är kul; slåss suger, uppdragen suger, Connor suger, alla röstskådespelare suger.


Jag har haft spelet liggande länge och trodde inte det skulle vara jättebra men såhääääär dåligt? Nej det trodde jag aldrig.


Assassins Creed 3 - jag hatar dig av hela mitt hjärta och du är en av de största skamfläckarna under min 35åriga tvspelskarriär.

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10