Svenska
MEDLEMSRECENSION

Halo 4

Halo har alltid varit en grym fps serie med bra kontroller och fantastiskt gameplay men kan halo 4 leva upp till den första trilogin? Det är ju dessutom inte bungie som har gjort det...

Halo 4 forsätter 4 år efter 3an så master chief är i en koma mitt ut i rymden i ett sönder slitet skepp men cortana väcker honom när hon misstänker att skeppet bli bordat. Direkt när man börjar spela märker man att grafiken har blivit förbättrat och musiken är lika episkt sol vanligt.
kontrollerna har aldrig varit bättre och det lika coolt som innan att kasta plasma granater på hunters. Något riktigt negativy med spelet är att det är kort väldigt kort klarade det på ca 5 tim vilket är synd och dom har tagit bort firefight vilket suger och multiplayern har inte samma goa klang som reach så det är lite av en besvikelse dom har dessutom tagit bort bådde brut och flood även om grafiken och designen är på top så är både slutet och karaktärerna i bot. Jag brydde mig inte om en enda karaktär och master cheif pratar för mycket han ska för mystiskt det är iden med honom. Efyer allt negativt jag sakt är halo 4 endå ett bra spel men appsolut inger mästerverk och forge är fortfarande underbart.

Plus grafiken designens kontrollerna och musiken och spartan ops är kul

minus kort campaign få multiplayer banor dåligt slut och tråkigt vapen arsenol och boring karaktärer Och vart är forge world?

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10