Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed III

Nu är det mindre en 2 månader kvar till black flag så jag tänkte ge er min recension av trean.

Assassins creed 3 sålde över 12 miljoner och fick igenom snitt 8/10 men är det verkligen så bra?

Ubisoft har efter 2 och ett halvt år avslutat assassin's creed 3och jag var riktig peppad.

Story
assassins creed 3 utspelar sig i Amerika under den amerikanska revolutionen huvud person är connor kenway en halv brittisk halv amerikansk indian. Storyn är för det mesta ointressant och seg och är lite för kort cirka 15 tim Desuttom är slutet värdelöst. Det finns några episka scener och vissa av karaktärerna är intressanta men i slutendan är storyn en besvikelse.
7/10

Gameplay
men är spelet roligt och spela då?
Ja absolut strids systemet har för bettrats och fler fiender kan attackera samtidigt enkligen!!! Det bästa är dock att frame rate är stabill för det mesta 30-40 vilket är bra. Men i städerna går den ner till 20 ibland vilket är irriterande. Världen i hel het är större en brotherhood och revelation tillsammans. Och kontrollerna är mycket bättre.
8/10

nya features
några nya features då? Japp
Man kan nu jag djur det finns dock bara 10 olika raser och dom laggar ofta ihop. Den bästa nya edition är appsolut att man kan styra sitt egna skepp vilket är awesome och kul. Man kan dessutom gömma sig i buskar och klättra i träd. Det finns massa olika nya saker att göra som ex köra boll med Washington eller ta över fort. Så nya feature finns det gått om.
9/10

Grafik
hur är grafiken då? Svårt att säga visst är det snyggt men har för många buggar och dåliga texturers och dra distens är dåligt spelet körs på 8 år gammal hårdvara så rent Grafikiskt är det dåligt. Visst det är snyggaste i serien men seriöst gears of war 3 är snyggare och det är mer en 1 år äldre.
6/10

Multiplayer
så hur är online läget då?
Rätt så värdelöst bara 8 spelara eller 4 spelare co.op. co.op läget är en rip off av beast mode i gears of war. Och det finns bara 7 maps. Även om vissa samarbetes modes kan va underhållande så är multiplayer i slut endan värdelöst
4/10

slut betyg 7
assassin's creed 3 är överskattat och är en besvikelse för serien.

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10