Svenska
MEDLEMSRECENSION

Batman: Arkham City

Skrivet av: Wii64   2014-02-04

Batman: Arkham City är det andra spelet i Batman: Arkham serien. Jag skaffade spelet samma dag som jag skaffade Wii U i somras.

Den här gången har vi Hugo Strange, en ond doktor som har förvandlat Old Gotham till Arkham City. Ett fängelse. Bruce Wayne är en av dom som blir fångad och försöker ta sig ut men misslyckas. Han får sen reda på nåt som heter Protocol 10. Det är nåt Hugo Strange har planerat till att döda alla som är i själva fängelset. Det är då Bruce Waynes jobb att bli till Batman och stoppa han. Men allt är inte simpelt för han. Jokern har en dödlig sjukdom och gör då så Batman får samma sjukdom. Batman måste inte bara stoppa Strange, han måste rädda sig själv.

Det här spelet är nog ett av mina favorit spel. Bland det bästa som finns.

Grafik: Det var ingen dålig grafik men finns bättre. Det var annars bra grafik. 9/10

Gameplay: Det här spelet har nog det bästa gameplay. Att slåss är hur kul som helst och det är underbara kontroller. Man känner sig som själva Batman. 10/10

Ljud: Musiken är rätt grym, fast musiken kommer bara när man typ slåss och när man har tid på sig att klara nåt. Rösteffekterna är grymma. Vi har Kevin Conroy som Batman och Mark Hamill som Jokern. Båda gjorde röster i animerade Batman serien. + för rösterna men ett meh för musiken. Men believe, musiken är rätt bra. Jag säger meh till det pågrund av spelet knappt har mycket musik.
9/10

Hållbarhet: Spelet tog mig 2 dar att klara ut, kunde ha tagit 1 men jag tog det lugnt. Men sen har man side-missions och en av dom är Riddler uppdraget som tog rätt lång tid för mig att klara ut. Ett stort plus för det.
10/10

+ Gameplayet
+ Storyn
+ Rösterna
+ Uppdragen
+ Perfekt storlek
+ Uppdragen
+ All DLC upplåst

- Lite musik
- Inte en imponerad kamera
- Kan finnas en del buggar

10/10
Ett spel du inte får missa!

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10