Svenska
MEDLEMSRECENSION

FIFA 08

Skrivet av: arvidd   2007-10-19

FIFA 08 är en rejäl uppryckning jämfört med tidigare versioner av spelet. Grafiken och kontrollen har förbättrats kraftigt. Det finns ingenting att klaga på när det gäller grafik, ljud och spelinnehåll. Problemet är som vanligt med FIFA kontrollerna. Börja med att sätt allting på manuell om du vill ha en chans att kunna kontrollera vad som händer. Då kan du kontrollera passar och genomskärare. Men det är väldigt svårt att styra skott och att dribbla kräver att man trycker på L2 + högerspaken. De måste du i förväg redan ha tryckt på L1 för att springa och använda vänsterspaken för att styra din gubbe. Som du förstår blir det lite väl mycket att hålla reda på för att det ska gå att göra i stridens hetta. Ett annat problem är spelarnas rörelsemönster, de har absolut ingen anpassningsförmåga till om bollen ändrar riktning och plötsligt kommer nära dem, de fortsätter lik förbannat åt det håll de redan var på väg så en annan spelare som stod längre ifrån ska komma och ta bollen. Datorn låter automatiskt spelare utan boll springa mot bollen, även om du styr den spelaren, vilket inte alltid är det bästa.

Kommentatorerna Hysen & Strömblad bidrar till rolig stämning i spelet. Precis som på riktigt har de några få kommentarer de upprepar flitigt.

Om du inte köpt detta, vänta tills Pro Evolution kommer och se hur det är först - om du inte är sugen på båda naturligtvis.

Medlemsrecensioner37
Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10