Svenska
MEDLEMSRECENSION

Fallout 3

Fallout 3 utspelar sig år 2277, 36 år efter Fallout 2 och 200 år efter att ett kärnvapenkrig bröt ut i mellan USA och Sovjetunionen, som aldrig upplöstes i denna alternativa verklighet.

Du växer upp i ett valv under jorden där din familj och vänner levt tryggt ifrån den radioaktiva och livsfarliga världen som finns där ute.

En dag väljer du att fly, då din far har lämnat valvet på jakt efter en lösning av den trasiga vattenrengöraren, som rensar vattnet ifrån radioaktivitet valvet.
Du tvingas nu att ge dig ut i ödemarken, som är full av människor och djur som blivit missbildade av strålningen, banditer och en massa andra faror som lurar runt varje hörn.

Spelet är ett science-fiction/äventyrsrollspel och det ligger mycket fokus i att upptäcka saker genom att prata med folk, utforska, hitta vapen och kläder och så klart en massa skjutande! Det finns gott om både klassiska vapen, som gevär och revolver, men även laser och plasmavapen finns att köpa och stjäla.

Fallout 3 har inte så mycket med de tidigare Fallout-spelen att göra, mer än själva universumet som finns i spelet. Du behöver alltså inte ha spelat de tidigare spelen för att förstå något.

Det finns en mörk och humoristisk ton, så man får sig allt ett gott skratt ibland.

Fallout 3 är ett otroligt bra och unikt spel. Extremt bra story, universum och koncept.

Du kan spela i både första och tredjepersonvy, så oavsett vad du föredrar, så kan du välja det du vill.

Det enda minus som finns är vissa små och sällsynta laggar och buggar, samt att vissa menyer och funktioner kan vara lite klumpiga ibland.

Om du vill ha ett storslaget äventyr med science-fiction, humor, rollspel och action, då är Fallout 3 något för dig!

Medlemsrecensioner51
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10