Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tomb Raider

Ett bra spel men med många brister. Det första man tänker på är att det är en Uncharted kopia vilket är lite lustigt då Uncharted först blev anklagad för att vara en Tomb Raider kopia ;)

Det som är bra med spelet är den filmiska känslan, action, vapenhanteringen, helt underbart att döda folk med pilbågen, gillade hur man uppgraderade vapnen etc.. Det fanns även helt okej pussel i spelet. Grafiken på PS4 var ibland riktigt bra men ibland lite halvdan ( Killzone SF och BF4 har bättre och snyggare grafik).

Det som är mindre bra med spelet är att ibland är kameravinkeln och kamera hanteringen lite jobbig. Jag är inget fan av QTE och det var det mycket av. Närstrid, alltså när man slåss, är verkligen riktigt dåligt i detta spel. Inte alls som Uncharted där det bara flyter på. Handlingen var lite dålig. Den blev bättre efter kanske halva spelet.

en annan sak jag saknade var statistik på hur länge man lirat, hur många headshots, kills, deaths etc

sammanfattning: ett bra spel väl värt sina pengar och timmar men förvänta dig inte samma finess och klockrena gameplay som Uncharted. Storyn är inte heller lika engagerande som ett Uncharted-spel men duger för att hålla en intresserad genom hela spelet.

Medlemsrecensioner15
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10