Svenska
MEDLEMSRECENSION

Yaiba: Ninja Gaiden Z

Jag kan verkligen inte förstå hatet mot detta spel. Vad är det folket inte begriper? Det här är ett makalöst innovativt spel utan dess like!

Vi börjar med att träffa på våran huvudkaraktär, Yaiba Kamikaze (ja, så cool är han!) och kastas sedan in i ett virrvarr av plot-twistar och häftiga sekvenser som kommer få dig att sitta på edgen of your seat. Tro mig, story i TVspel blir inte mycket bättre än detta.

Men Varför är det så innovativt, kanske du undrar? Jo, det är just det jag ska komma till!

Under äventyrets gång får du samla på dig många olika förmågor och häftiga attacker, som du kan använda för att döda dina fiender På många häftiga sätt, including att hugga av dom på mitten mm. Blodet sprutar och livet leker! Roligare än så är det svårt att ha i spel.

Följt av den grymma storyn introduceras också quick-time events som kan komma när som, och dom testar dina reflexer lika väl som din fingerfärdighet. Kan du stoppa helikoptern innan den skjuter sönder byggnaden? det är helt upp till dig.

Bossfighterna är väldigt svåra och prövar din förmåga till det yttersta, men dom känns belönande och rättvisa. Än gång möter man t.om. han man är i dom gamla spelen, och det är en ganska cool referens. Jag gillart!

I övrigt så finns det inte mycket mer jag kan säga om det. Grafiken flyter, comic-book effekterna är strålande och i stort sett hela spelet håller än uppfriskande kvalité. Jag hade redigt roligt genom det 17 timmar långa äventyret (för mig) och att döda zombies har nog aldrig känts bättre.

Så vad väntar du på? släng på Dig masken, dra fram svärdet och bli Yaiba!

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10