Svenska
MEDLEMSRECENSION

Rainbow Six: Siege

Hej kära GR-vänner!

Har länge funderat på när man ska skriva en recension på RSS, IOM att det inte finns något regelrätt slut.
Men här och nu känns som ett bra tillfälle, ligger på ca 25 spelade timmar om jag får gissa

Inledningsvis styrs man mot scenarios där man spelar ensam mot olika objektiv, detta spelläge fungerar mer som en tutorial men det finns inget krav på att klara alla scenarion innan du går in på den riktigt trevliga avdelningen: Multiplayer, men mer om det senare.

Man bjuds i inledningen på en riktigt gripande cinematic där vi får förklarat att en ny extrem grupp bildats och att vi (axis of justice typ) måste bekämpa dess ondska.
Jag som älskar tom clancy's ghost reccon och splinter cell blir här lite kampanjtaggad, tyvärr slutar narriativet här dock, men frukta ej för multiplayerdelen kompenserar mer än tillräckligt för single playerns frånvaro.

Beroende på om vi låst upp någon av spelets många operatorer (karaktärer) får man första multiplayer matchen spela som en recruit (en slags blandklass) som attackerare vars uppdrag är att frita gisslan, desarmera en bomb (med bomber?:) eller capture the objective (tänk hålla en bas tills den är din) eller som en försvarare (belägring aka siege för er som undrade).

De inledande 30 sekunderna går som försvarare ut på att stärka upp försvaret för att på bästa möjliga sätt skydda objektivet i fråga, varpå man som attackerare med små drönare försöker lista ut vilket rum ens objektiv finns.

Efter 30 sekunder bryter kriget lös och bästa laget vinner förhoppningsvis. Oavsett om jag vinner eller förlorar så är det här spelet det absolut roligaste jag har haft med en onlineskjutare någonsin!

Grafik 10/10
Ljud 10/10
Spelbarhet 10/10
Hållbarhet 10/10

+grym grafik, nervkittlande bra ljudmatta, jag vill aldrig sluta spela

-hade varit kul med en kampanj, jag vill aldrig sluta spela


Mitt gameplay:
https://youtu.be/CxN02Q2VG10

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10