Svenska
MEDLEMSRECENSION

Harry Potter och hemligheternas kammare

Omgjord version som var inte den bästa
När jag skaffade mig min Gamecube var Harry Potter ett av de tre första spelen som jag fick. Det var numera inte en så lika älskvärd upplevelse. Efter att ha spelat samma spel till Game Boy Color, hade jag haft höga förväntningar, som inte håller i längden.

Med en trollstav av trä i min hand fick jag springa upp och ner för några stentrappor som rörde på sig själva inom Hogwarts skola. Bra service visserligen, men det hörde inte dit. Klädd i en svart rock med en röd kant, gällde det att ständigt vara bäst på Hogwarts' alla prov som gavs ut på lektionerna, samt överleva tre av dem, där jag fick en stark känsla att dem ville ha död på sina elever. Sedan hände samma saker som i boken: några anfall hände på skolans område, och vem blev anklagad: jag, så klart!

Med ett falskt leende fortsatte jag spelet som fortfarande verkade rätt jobbigt på flera sätt. Sedan gällde det att vinna en turnering inom Quidditch - en sport som utspelas på kvastar, i luften, där det gäller att fånga "den gyllene kvick" som flyger i ett spår, som man tvunget är följa, istället för att bara flyga över planen och ta den på en halv minut. Sedan fick man vandra om nätterna. När detta spel hade släppts i första taget... så tror jag att den trogna Harry Potter-hejarklacken gräts sig till sömn eller drack sig fulla medans de vräkte i sig tonvis med glass.

Nu efter ett bra tag, så tycker jag att det inte var så älskvärt som förut. Med en grafik där karaktärerna gör en hel del överdrivna rörelser. Trots det, så fanns det bra delar med spelet, som att det fanns en och annan bra bossfight.

Grafik:7/10 Ljud:6/10 Spelbarhet:6/10 Hållbarhet:4/10
[Tråkigt...]
+ Bra områden, några bra tillfällen
- Dåliga undertexter, hatade sparningsställen

Medlemsrecensioner6
Samlat betyg: 6.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10