Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Legend of Zelda: Majora's Mask

Fler kalla historier i Zeldaserien
Bland spelen finns det de spel där man får byta skepnad för att komma igenom hinder för att man inte når eller för att man inte kan komma över något stup. Majora's Mask är ett bra exempel, då man med förtrollade masker med varelser som en gång dog inuti som ger Link sina krafter.

Spelet börjar med en lång prolog, innan man möter en märklig varelse i Links höjd som heter Skull Kid, som snor ett värdefullt förmål från en. Man följer efter honom - bara för att bli förvandlad till en liten "Deku Scrub" eller på svenska "Lövkarl". Sedan springer man efter med en ny kompanjon och hamnar i en helt annan värld som kallas för Termina. För att stoppa Skull Kid från att få månen att störta, ska Link resa genom tiden ännu en gång i detta , och bege sig runt i ännu ett Zelda äventyr. Det var en hel del förändringar, i jämförelse med dess moder, Ocarina of Time. Både bra och dåligare.

> Det går lite fortare.
> Följeslagaren har blivit mer kaxigare än någonsin.
> Mörkare handling
> Istället för en stor, ondskefull, övermäktig kung, är det nu en kall, sinnesjuk, liten, maskerad djävul.

Allt detta för att kunna stoppa Skull Kid, som bär en färgglad mask med en ovanligt sinnesjuk blick. En bra uppföljare till The Legend of Zelda: Ocarina of Time, med en mörk handling som är en av de första mörka spelen i Zelda-serien, då det inte bara fokuserar sig på äventyr, utan även på giriga önskningar, död och sorgsna hemligheter.

Grafik:9/10 Ljud:10/10 Spelbarhet:8/10 Hållbarhet:10/10
[Maskerad som går till historien]
+ bra scener, grym N64-grafik, skön musik
- lite smått tråkiga vapen

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10