Svenska
MEDLEMSRECENSION

Nintendogs

Min syster fick Nintendogs och en DS i julklapp förra julen. Jag provade spelet och var fast. Nintendogs är ingen grafisk skönhet. Absolut inte. Omgivningarna är tråkiga och naturen stinker.

Men hundarna är underbara. Jag har en beagle. Sara heter hon, underbar. Jag har äntligen skaffat en hund! Äntligen, visserligen en elektronisk hund men ändå.

Från att ha skaffat henne på kenneln, koma hem och ge vatten och mat, leka tills hon ligger och flämtarpå golvet. Så kul. Men hon äter och dricker mycket, dags för proenad.

Lång promenad runt staden. Passera parken och leka med andra hundar. Sara stannar och gnyr. Jag stannar upp och låter henne skita. Som bra ägare tar jag upp det och vi går vidare. Sara var bra på aguility, men har inte tränat på länge. Så jag tar en tur till träningen och får henne i fom.

När man komer hem är hunden skitig efter att ha gosat med andra hundar, lekt i parken och tränat. Baddags, inga problem tyxker Sara. Och sen ska pälsen borstas.

Detta är vad jag håller på med när jag spelar Nintendogs. Hade dt inte varit för hundarnas beteende, så hade spelet fått en 4: a. Men det är verkligen ett val för hundälskade allergiker.

Jag älskar Nintendogs!

Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10