Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Gears of War

Skrivet av: 40 Below Summer   2008-04-07

Marcus Fenix och hans tuffa grabbar vräker ut replik efter replik och mördar och mördar i tidernas mest häftiga action-shooter. Of all time.

Jag sågar, jag skjuter. Jag duckar, jag skjuter. Jag skjuter, jag sågar.
Ungefär så går det till. Kan bli det mest enformiga konceptet. Om spelet i fråga inte heter "Gears of War".
För Gears of War är det mest brutala spel du kan köpa idag.
Det bjuder på en massa överraskningar vi aldrig skådat förut.
Ett system för att kunna ta skydd bakom fallna stenmurar, träd och inprincip vad som helst gör det hela mycket spännande.
Istället för att bara skjuta sig igenom spelet måste man tänka.
Ta skydd bakom ena saken efter den andra för att kunna utföra flankanfall eller för att bara ta skydd eller för att vila upp sig efter en häftig eldstrid.

En häftig detalj som man inte får glömma att nämna är förstås den omtalade motorsågen som sitter fast i ens kulspruta.
Genom att hålla in "b-knappen" så rullas motorsågen upp och den varelse som står i vägen förvandlas till en hög med köttslamsor.
En häftig upplevelse som må låta otäck. Men rolig.

Grafiken är ett enormt framsteg och är än idag mycket bra. Mästerligt dvs. Snygga miljöer och omgivningar och en mycket snygg design lyfter hela spelet enormt.
Även kameran sitter som perfekt.
Just precis vid midjan av din karaktär gör att du ser vad din figur gör.
Kameran skakar även vid vissa moment för att göra det mer realistiskt och otäckt.
Något som funkar prima.

Storyn är väl inget att hurra för.
Ett vanligt monster vs människa scenario.
Men storyn är inte tråkig. Onej. Uppdragen man får att göra är väldigt roliga och gör spelet perfekt.
Man blir bekant med en hel del personer som varje inviduell person har en rolig sida.
Det hela känns som en film.
En grupp med starka, mastiga män som svär och bufflar sig fram.
Att man själv tar del är offantligt kul.
Ljudet och rösterna är mycket bra och utförliga.
Stora skådespelarinsater gör att man blir bekant med varje person i spelet.

Xbox live-läget gör GoW ännu mer perfekt än vad det redan är.
Två lag möter varandra i spännande dödsmatcher.
Inget speciellt utan bara döda, döda, döda. Vilket är riktigt kul i GoW där action genren verkligen har förändrats.

Co-op systemet är likadant som att köra single player förutom det faktum att du har en polare vid din sida.
Mycket snyggt och välgjort trots att man lirar split-screen.
Att köra hela kampanjen med sin polare över live rekommenderas starkt då det alltid är mycket roligt att lira med polare.

Det bästa action-shooter spelet någonsin. Både konsolspel och PC-spel inräknat. Med stor marginal.
Vågar inte tänka på hur bra tvåan kommer bli.

Grafik: 10/10
Spelbarhet: 10/10
Ljud: 10/10
Hållbarhet: 10/10

Plus:
Enorma miljöer, explosiv knarkar action som får dig att ramla av stolen, explosiv grafik, urhäftigt online-stöd, enormt välgjorda och häftiga samt roliga karaktärer, välgjord co-op system osv...

Minus:
En del online-buggar samt glitchar...

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: fern
    2008-04-07 20:53
    bra skrivet idiot!
     
  • Skrivet av: 40 Below Summer
    2008-04-07 21:50
    Tack din jävel!
     
  • Skrivet av: Scratching Gamer
    2008-04-07 23:34
    Riktigt mästerlikt skrivit.
    Håller till fullt med dig också.
     
  • Skrivet av: ses
    2008-04-08 07:02
    Finfin recension. Ta bara bort den andra gången du skrev "skydd" i början och dra en annan synonym så är det felfritt.
     
  • Skrivet av: fern
    2008-04-08 10:34
    ses:
    håll käften på dig
     
  • Skrivet av: 40 Below Summer
    2008-04-08 15:58
    Ett stort tack till alla mina... 3 fans... ^^'
    Jag lovar att jag ska fortsätta leverara sveriges sämsta recensioner så fort jag får tid. På återseende!
     
  • Skrivet av: JOHN-117
    2008-04-11 06:26
    En fullpoängare
     
  • Skrivet av: Scratching Gamer
    2008-04-11 21:30
     
 
Mitt betyg:10/10
132 medlemsrecensioner
Samlat betyg:9.4/10
Info
Omröstning Laddar du ner gratisspelen man får via PS Plus och Xbox Live Guld?
  • 13% Ja, alla
  • 28% De flesta
  • 25% Bara de jag vill spela
  • 8% Nej, sällan/aldrig
  • 27% Har inte dessa tjänster
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/





BETA +