Svenska
MEDLEMSRECENSION

Star Fox Adventures

Fox är i ett äventyr på en planet med dinosaurier kan det vara bra? Ja, det kan det Star Fox Adventure är ett stort och härligt äventyr med räven Fox.

Grafik: 9

Spelbarhet: 8

Ljud: 8

Hållbarhet: 9

Grafiken är bra med fina miljöer och snygga dinosaurier. när man vandrar i olika världar som snövärlden så ser det riktigt snyggt ut.

Det är ett stort spel så det är inget man klarar av på en dag så man kan spela länge för att klara av det. Det är stor världar med mycket pussel som man måste tänka ut och vissa saker går på tid. Bossarna är inte bara att hugga på istället så måste man tänka ut hur man ska göra.

Jag gillar ljudet i spelet särskilt när man slår fienderna och musiken kan vara bra i vissa delar av spelet men Tricky kan vara jobbig ibland.

Det är ett härligt spel som man kan sitta länge och utforska världar och dom har med så att man kanflyga i rymden som Star Wing och Lylat Wars. Om ni gillar stora äventy så är det här ett köp.

Ochså vill jag berätta att det finns med en tjej kallad krystal i spelet som man får se i början och i slutet av spelet.

Mitt betyg är 8/10

Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10