Svenska
MEDLEMSRECENSION

Crazy Taxi

Skrivet av: figret   2008-05-07

Det är ett tag sedan Crazy Taxi släpptes för Dreamcast, då tycte man att grafiken och spelet var hur bra som helst men hur står spelet i dröm masiken idag?

Ja grafiskt sett är spelet inte lika bra helt klart men spelskänslan är fortfarande lika roligt då som nu att köra som en galing och i stressade kunder dit de ska med med skön musik från bland annat Offspring.

Nu släpps spelet, som första Segaspel för en annan stationär konsol än en Segakonsol, till Playstation 2 och senare även Gamecube. Det är Acclaims Cheltenham-studio som stått för konverteringen av Segas underbara taxispel.

Crazy Taxi, för de som inte spelat det på arkad, handlar alltså om att köra taxi. Och det fort! Plocka upp en kund och kör honom dit han ska, utan att ta minsta hänsyn till någonalls.

Bara att köra på med andra ord. Detta kan låta meningslöst och enformigt och visst det är det men trots allt så är det förvånansvärt kul.

När den kom ut skulle jag givit den en 8 men nu som de flesta spelen från förr så håller den inte riktigt det måttet idag som den gjorde när den kom ut.

Samlat betyg: 6.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10