Svenska
MEDLEMSRECENSION

Grand Theft Auto: San Andreas

Skrivet av: Sravus   2008-05-24

San andreas blev bra, men inte lika bra som jag hade hoppats på.

Det är tidigt 90-tal. Carl ''CJ' Johnson har blivit informerad av han bror Sweet att hans mor är död. Carl bestämmer sig att åka tillbaka till hans bror Sweet i Los santos. Carl har haft ett förflutet med gatu-gänget ''Grove street'' som hans bror tillhör fortfarande. Det finns uppdrag med man ska skjuta ihjäl MC-gäng till att du ska flyga radio-styrda helikoptrar och skjuta ner skåpbilar. Uppdragen är inte så jätte-roliga, det är inte spelets starka sida.

Första staden du kommer till är Los santos. Los santos är mest ghetto. Roligaste uppdragen finns i Los santos. Du får träffa dom viktigaste karaktärerna. Om det skulle fortsättit så bra som det gjorde i Los santos skulle det nog vara en tia, kanske. Ungefär 80% av uppdragen i Los Santos är roliga.

Sen kommer du till Vinewood. Vinewood har några roliga uppdrag. Det är nu ändå med du ser att spelet börjar gå neråt. Inte alls samma sak som i Los santos. Man gör uppdrag för Latinsk kvinna, Skurken Tenpenny, och en hippie ''Truth''. 30% av alla uppdrag i Vinewood är roliga. Kunde vart en bättre stad.

Sen kommer vi till San fierro. San fierro har dom näst roligaste uppdragen. Nu jobbar man för någon slags kille som gillar att åka radio-styrda helikoptrar. Nu har Carl och hans syster öppna ett garage. Man jobbar åt en kille som heter Jizzy. Nu känner man att vi börjar närma oss slutet. Man får träffa nya karaktärer i San fierro,roliga uppdrag. Ungefär 70% av alla uppdrag är roliga i San fierro.

Nu är det den sista staden Las Venturas. Inte bara att Venturas är sist den är också sämst. Staden har dom tråkigaste uppdragen. Nu börjar man jobba åt Mike Toreno, han har inte världens roligaste uppdrag. Madd dog jobbar man också för. Det är slutet av handlingen, och det var inte världens bästa slut heller. Kunde vart mycket bättre. Ungefär 10% av alla uppdrag i Las Venturas är roliga.

Nu ska jag prata om Nyheterna. Själv tycker jag att alla nyheter var små.

Man kan simma i spelet. Funkar väldigt bra. Fast en liten nyhet skulle hellre vilja se en större. Man kan också cykla i spelet. Funkar bra det också, enkel och kul är det att cykla. Finns stunt som man kan göra med cykeln. Du kan också köra multi-player. Man kan bara vara två stycken, man får inte vara mer än fem meter ifrån sin partner. Väldigt tråkigt, onödigt. Du har tillgång till ett nytt fordon och det är båt. Båt tycker jag är tråkigt att köra.

Att göra uppdrag fungerar på samma sätt, T.ex det står J på kartan så åker du dit och gör uppdrag ibland kan man välja mellan flera stycken. Det är inget fel på det systemet.

Ljudet i spelet är fantastiskt bra. I alla Gta finns det ju radio-kanaler som man kan lyssna på medans man kör bil eller motorcykel. Det finns 90-tals rock country musik, funk, house, reggae och hip-hop. Min favorit Radio-x som spelar 90-tals, den spelar en utav mina favorit låtar och den är med Toto ''hold the line''. Två väldigt kända skådespelare har röst i San andreas och det James wood, Samuel.L Jackson. Jackson har röst till skurken Tenpenny, Woods har röst till Mike Toreno.

Den här Ghetto-grejen är inte min sak. Det som förstör storyn är alla töntiga karaktärer. Handlingen hade varit bättre utan alla dom här töntiga karaktärerna.

Friheten i spelet är enorm. San andreas är så stort så man kan göra nästan vad man vill. Det ärkul att göra vissa fusk-koder med man har poliser efter sig. Bra av rockstar att göra det så stort som det är.

Grafik:7
Spelbarhet:8
Ljud:10
Hållbarhet:8

+
Grymt stort, extremt bra ljud, bra dialog.

-
Tråkiga nyheter, dåliga karaktärer, kkunde vart bättre grafik.

Medlemsrecensioner31
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10