Svenska
MEDLEMSRECENSION

Race Driver: Grid

Skrivet av: Andric   2008-06-14

Codemasters har gjort ännu ett mästerverk, jag gillade Dirt men asfalterad racing är mer min smak.

Man börjar med en klassisk muskelbil, man kör några race och man får sedan sponsorer som bill att man ska klara av deras mål under racen.
Ju längre in man kommer desto mer beroende blir man av det, den snabba styrningen är otroligt skön efter en stund då man vant sig. Förlorar du fokus kan du använda din flashback som är riktigt viktig när du kör på hög nivå.

Grafiken är riktigt snygg, jag fattar inte varför vissa säger att GT 5 är det snyggaste, jag hade GT 5 och grafiken är helt klart bättre i Race Driver: Grid. Färgen på bilen är underbar, liksom skadorna som är detaljerade och de skadorna som man får under loppen försämrar bilens förmågor.

Grid World är riktigt bra det med. Det finns tre olika klasser, Euro Racing, Amerikansk Racing och Japansk. Det finns många olika slags olika raceklasser som t.ex. Touring Car, Drift, American Muscle och Pro Tuned. Att köra för sitt eget team som man startar efter en stund under karriären och där vinner man mer pengar och respekt än i "Driver Offers" men behöver du cash är detta ett bra alternativ. det saknas styling men det funkar ändå bra med de olika mönstrerna som finns att välja mellan. Det enda problemet är att jag har stött på Le Mans 24 tre gånger och är redan under min fjärde säsong, och jag har vunnit runt 30 st race bara...

Jag kunde skrivit mer, men jag säger en sak, dett är ett mästerverk!

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10