Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Sims 2

Skrivet av: dabbio   2008-06-19

lite info först:

GENRE: Simolution
FORMAT TESTAT: PC
PRIS: Cirka 300-400 kr
TILLGÄNGLIGA EXPANSIONER: Ja
TESTADE EXPANSIONER: The sims 2 nattliv ( annan recension )

Det hela började med The sims 1, ett spel som mina bröder ( konstigt nog ) införskaffade. När jag såg dom spela såg det bara tråkigt ut, bygga hus traska runt i sitt hus och göra vardagliga normala saker som man ochså gör i verkligheten. Tills jag själv testade det...

Det var bokstavligt talat: askul! man kunde skappa sina simmar och roligast ( enligt mig ) döda dem, att bygga hus var inte den direkt svaga punkten av spelet. Man kunde välja väggar, möbler, golv, belysning, ja praktiskt taget allt gick att välj, det ändå problemet var att man tröttna efter typ 3 gånger, och då blev allt plötsligt ( bokstavligt talat ) astråkigt...

När nu 2:an kom, väntade jag mig så mycket mera, och när jag äntligen fick det... ja nu kanske jag ska börja skriva en ordentlig recension:

I the sims 2 får man, precis som i ettan, skappa sina simmar. Men nu har man mer valmöjligheter när man skappar den. Man har nu ochså mer valmöjligheter när man bygger hus. t.ex kan du skapa ditt eget tak precis som du vill, med takteras en balkong medmera.

Dina simmar har nu ochså ambitioner, alltså livsmål. Uppfyller du ambitionerna blir dom glada och blir mer motiverade och är glada med att gör saker som diska och städa och skrubba. Du kan ochså få belöningar genom att uppfylla deras ambitioner.

Men tyvärr så blir det lite tråkigt efter ett tag därför dina simmar gör bara samma saker hela tiden, men det har EA gjort bot för med massor med massor med expansioner som man måste gå och köpa, och då får man mer matrial och prylar nya färdigheter maträtter medmera. Den här expansions grejen ogillar jag starkt, ATT EA GJORT ATT MAN MÅSTE GÅ OCH SLÖSSA SINA SISTA SLANTAR PÅ NÅN LITEN EXPANSION SUGER!!

Dock räcker alla dessa bra saker till att få upp det till betyget 9/10 detta spel är (trots allt ) ett av mina absoluta favorit spel, och jag var beroende av det ett lite för långt tag för att vara sant, dock blev det roligare med expansionen nattliv.

+ kul att bygga hus
+ kul att skapa simmar
+ kul att spela med sina simmar
- inte tillräckligt innehållsrikt
- väldigt långtråkigt i längden
- jobbig inköpsmeny musik

Medlemsrecensioner16
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10