Svenska
MEDLEMSRECENSION

Metroid Prime

Metroid Prime är bland dom härligaste spelen som jag har spelat. Vi kan börja med att det är ett stort äventyr med bossar, pussel och vandra genom mörka gångar.

Grafiken är riktigt härligt med fina miljöer, snygga designer på bossarna och fienderna Grafiken kan kännar lite läbbig när man vandrar lite i en mörk tunnel för man vet inte vad som kan finnas utanför den.

Bossarna har härliga låtar som man märker redan mot den första bossen. Ljudeffekterna är verkligen härliga som när fienderna ger av sig ett konstigt ljud och när man skjuter. Ljudet på missilerna får man inte heller glömma när man får höra smaskiga explosioner av dom.

Kontrollerna är bra fast det kan ta lite tid innan man blir riktigt bra på dom. Det går bra att hoppa så det brukar inte alls vara svårt att komma dit man vill. Morphball kan vara lite jobbig att styra i början men det är en sak man blir bättre på.

Man får härliga föremål genom spelets gång fast inte Screw Attack så bli inte överraskade om ni inte hittar den.

Bossarna är bra och det finns några riktiga stora som Flaaghra som är en av favoriterna enligt. Alla bossar besegrar man på olika sätt så man måste komma på hur man ska göra för att besegra dom.

Om man inte har Metroid Prime så är ett råd av mig att ni skaffar det till eran GC fast har ni ett minneskort till GC så kan ni stoppa in det i Wii och spela det Metroid Prime.

Grafik: 10
Spelbarhet: 9
Ljud: 10
Hållbarhet: 10

Metroid Prime får 10/10 av mig.

Medlemsrecensioner11
Samlat betyg: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10