Svenska
MEDLEMSRECENSION

Super Smash Bros. Melee

Skrivet av: wichax   2008-07-08

Super Smash Bros. Melee
Uppföljaren till mitt favoritspel till Nintendo 64 håller fortfarande mitt Gamecube i glödande hetta! Fastän jag har köpt Brawl så spelar jag ännu mer Gamecube än Wii!

Story: En del säger att storyn i Melee är att de alla har blivit förvandlade till trofeér, men då borde det vara samma story i Brawl. Så jag tänker inte säga något om någon story.

Grafik: Alla Gamecube spel har väldigt lik grafik. Men tyvär så ser det mesta i bakgrunden i Melee, ut som Nintendo 64's Starfox. Men i fighterna ser allt helt perfekt ut, detaljerna och föremålen. Slagsmålseffekterna kunde se lite bättre ut.
Grafik 8/10

Ljud: Mycket bra musik från alla olika sortes spel. Alla smashljud är häftiga och roliga. Det är mycket bra volym under fighterna så man hör vad karaktärerna säger och alla ljud från slagsmålet.
Ljud 9/10

Hållbarhet: Bättre än det första Super Smash som höll i flera år, men sämre än Brawl's du kan spela detta i många år som alla andra Super Smash.
Hållbarhet 10/10

Annat: Det finns inte så mycket annat att skriva, många modes från det första Super Smash är med, många nya. Inga bossar förutom handen tyvär.
Annat 9/10

Totalt:9/10
Egentligen borde jag ge det en tia men efter att ha spelat Brawl så mycket så blir det svårt.

OBS! Håll dumma kommentarer för er själva!

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10