Svenska
MEDLEMSRECENSION

Unreal Tournament III

Skrivet av: Bagarn   2008-07-11

"En rolig grej som jag tänkte på... Det var när min kompis, han spelar cs då, och jag skulle spela UT. Han var helt borta. Han sa hela tiden: Men lugna ner er nu, inte så fort. Ta det lite lugnt. Jag tror verkligen att de flesta cs spelare kommer att få problem med detta, spelar du cs själv då?"

'Eh, nej, jag gör inte det.
'Nähe, okej. 549:- blir det för det då.
'.....
'Tackar. Har du game bonuskort?
'Ja, det har jag.
'Tack så mycket.
'Tack.

Ett rent impulsköp. Jag hade aldrig någonsin tänkt att slänga ut ett par sedlar för detta spelet. Visst har en kompis snackat lite om det, men jag har aldrig brytt mig så mycket. Det kan ju vara för att han faktiskt spelat spelen innan detta.

Det har inte jag gjort. Så det var därför jag aldrig tänk köpa det här. Jag var ute och letade efter ett annat spel, som jag inte hittade. Och man går inte hem tomhänt, nej. Så jag letade efter ett annat spel. Det blev Unreal Tournament.

Jag hade ingen aning om var det var för sorts spel, eller hur fort det kunde gå. Killen i affären hade snackat om det, men jag kunde inte riktigt föreställa mig. Visst, man skjuter och det går fort. Det borde väl jag klara av?, tänkte jag.

Jag sätter i spelet i boxen och går in i en annan värld. Jag har noll koll. Jag är totalt kass. Efter två minuter i min värld öppnas portalen, och jag får stiga ut. Jag har fått tag i spakarna igen.

Vart i hela friden är du?, tänker jag. Springer runt som om du druckigt alldeles för många koppar. Stå still!

Efter ett tag kommer jag in i spelet. Jag räknar ut vad som krävs av mig. Väldigt snart är jag inne i det tempo man behöver.

Jag fortsätter att spela, jag tycker att det är grymt kul. Jag spelar vidare in på Campaignen. Jag får en liten tanke. Kommer det att vara såhär i hela spelet? Jag får ju knappt göra någonting själv! Jag vill förflytta mig. Jag vill vara med på resan!

I stället för att styra spakarna själv sitter någon liten lågbetald idiot som egentligen vill grilla kött och berättar för mig hur det är och vad man ska göra. Jag orkar inte lyssna. Jag vill slåss, jag vill slakta och det är nu.

Det känns som att jag inte får vara med. Det känns som om någon startar snabbmatcher hela tiden. Jag vill välja själv. Jag vill gå, jag vill bestämma!

Jag borde inte klaga. Det är otroligt snyggt och har, som sagt, väldigt bra fart. Det är väldigt detaljerat. Människor, som brukar vara det svåra att göra, som brukar vara det jag kollar på när jag betygsätter grafiken, de ser bra ut. Mycket bra. Det är ser sällsynt bra ut.

Likaså vapen, extremt detaljerade. Det finns många vapen av olika klass, du får bestämma lite själv hur du vill göra, vilka kort du vill spela. Kombinera och vinn.

Hur förflyttar jag mig i spelet? Jag använder Hoverboard, teleport eller olika fordon. Det fungerar väl bra. Dessutom kan du åka med ett fordon när du står på din hoverboard. Press fire to grapple.

Ljudet. Överlag väldigt bra. Mycket bra gjort. Det jag dock måste klaga på, är när man spelar splitt screen. Ljudet kommer liksom dubbelt och inte samtidigt. Detta blir otroligt irriterande och ibland vill man bara slå sönder allt. I'm- m at the- e shield- ield belt- elt.
Nej, så vill jag inte ha det.

Acievementsen är inte så jättebra. De är uppdelade på att klara av uppdrag och att spela online. Större variation vill jag ha.

Detta ger nog en uppfattning. Till sist vill jag informera att jag spelat det på Xbox 360, men det har ni kunnat gissa. Jag rekommenderar spelet till de som gillar fart, vapen och multiplayer. Spelet får en 8:a av mig.

På bilden ser ni en del utav en bana från spelet. Marknaden tror jag att den heter. Det är en utav mina favoritbanor.

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10