Svenska
MEDLEMSRECENSION

Prey (2006)

Skrivet av: Alita   2008-07-12

Här har vi det. Ett äkta Indie-FPS-spel. Utvecklingstiden för detta spel har varit enorm, och hur är då resultatet?
Alltså, detta är svårt. Detta är nog det spelet som jag har haft svårast att recenssera. För även om spelet varken är coolt eller speciellt så är det absolut inte dåligt. Men samtidigt är det heller inte så värst bra.

Kontrollen är där inget att klaga på, absolut inte.
Ljudet är helt okej, men ska jag vara ärlig så låter de vapen man använder lite väl mesigt. Och de vapen man använder är nog det största minuset jag kan komma på. De är tråkiga, låter mesigt och ingen större variation ges.
Jag klarade hela spelet endast med hjälp av 3 olika vapen. I 90% av spelet använde jag "basic" geväret som är en kopia på en automat-karbin, och som kan användas som ett sniper-gevär när man zoomar in.

Anyway! Saker som är bra med spelet är följande: Grafiken.

Jepp, you got it. Grafiken är det enda som imponerat på mig. Grafiken är sådär slimig äcklig och är verkligen imponerande gällande estestik.

Hållbarheten you ask?
Ja, i mitt fall inget att hänga i granen. Spelade genom äventyret 1 gång. Aldrig mer, det räcker. Och sedan när det kommer till multiplayer blir det aldrig roligare än att det känns som om att man spelar en ny kopia av Quake III.

Grafik: 8
Spelbarhet: 7
Ljud: 5
Hållbarhet: 5

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 7.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10