LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Unreal Tournament III

      Det senaste spelet i Unreal Tournament-serien heter Unreal Tournament III. Ska spelet hålla samma standard som föregångarna, bli en flopp eller ett mästerverk? Svaret finns här i min egen recension av Epic Games Unreal Tournament III.

      När jag bestämde mig för att inhandla spelet var det i väntan på titlar som Far Cry 2 och Call of Duty: World at War. Man skulle kunna kalla det för ett impulsköp i väntan på något bättre. Jag hade knappt några förväntningar på Unreal Tournament III, eftersom jag inte testat något av de tidigare spelen i serien.

      När jag spelat igenom de första banorna var jag förvånad hur roligt och snyggt spelet faktiskt var med sina häftiga vapen, snygga banor och ultrarapida tempo. Jag har nog aldrig kommit in i ett spel så fort som jag gjorde i detta fall. Man lär sig kontrollen lika snabbt som man vänjer sig vid det höga tempot.

      Handlingen är för mig totalt värdelös när mänskligheten hotas av en Necron invasion. Du spelar som den tuffa soldaten Reaper. Han är bered att offra allt han äger för att utplåna de skoningslösa odjuren. En berättelse som vi alla hört förut och helst vill slippa höra en gång till.

      Matcherna kan utspela sig kring japanska tempel, berg täckta av snö eller ombord på rymdstationer. Många banor är hissnande vackra medans andra är raka motsattsen. Majoriteten av uppdragen går ut på att förstöra fiendens cores. Cores är järnplattor som i en boll snurrar runt laserstrålar. denna matchtyp kalla sför Gun and Run. Epic Games har även tagit med gamla hederliga Capturing the Flag, Vehicle Capturing the Flag och Team Deathmach.

      I Unreal Tournament III råder ingen brist på vapen eller fordon. De är väldigt varierande, detaljerade och har snygg design.
      Grafiken är ofta bländande med färgsprakande neonskyltar laserstrålar och prylar vi inte har ord för. Någonting jag snabbt la märke till var att människorna såg läskigt realistiska med rynkor och porer.

      Under spelets gång låses nya karaktärer upp som kan användas på multiplayerläget. En av dessa karaktärer bär på namnet Master Chief som vi tidigare känner från Halo-serien.

      Unreal Tournament III ska helst spelas online på grund av dålig handling och halvtrista matcher i Singelplayerläget. Spelet är relativt underskattat, det håller samma kvalitet som föregångarna och förtjänar fler sålda exemplar.

      Grafik: 9
      Spelbarhet: 8
      Ljud: 8
      Hållbarhet: 9

      Plus: Häftiga mellansekvenser, färggran och snygg grafik, många fordon och vapen, stort urval av banor och matchtyper.

      Minus: Sämre singelplayer, meningslös handling, fantasilöst manus.

      Pierre Kemi

      Medlemsrecensioner10
      Samlat betyg: 8.2/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10