Svenska
MEDLEMSRECENSION

Buzz: The Mega Quiz

Ett frågesportspel till PS2 med 5000 frågor. Buzz The Mega Quiz är ett ganska tråkigt spel som man tröttnar på snabbt.

När det gäller frågor så finns det olika kategorier som djur, film och sport.

Man använder inte en vanlig kontroller till PS2 istället använder man något som kallas Buzzer som följer med. Det är fyra kontroller som sitter fast med kablar i en plastbit som kopplas in i PS2:an. DEt finns en stor röd knapp och fyra under som man använder när man svarar på frågorna.

Vissa frågor är riktigt onödiga.

Man får höra frågorna på svenska så det är ganska lätt att höra vad de säger.

Det finns olika sätt att spel och ett exempel är att den som trycker på den röda knappen först får svara. Ett annat exempel kallas pajkastning och den som svarar rätt på frågan får kasta en paj på motståndaren och efter två pajer är man borta.

Det är ett multiplayer fast man kan spela själv fast det är rätt tråkigt att göra det.

Nu när det gäller grafiken så ska jag bara säga hur karaktärerna ser ut när man spelar det. Vissa kan se roliga ut fast många är riktigt fula. Ett exempel är en kille som är utklädd till någon slags superhjält och han ser löjlig ut. Deras munrörelser är inte den bästa.

När det gäller ljudet så är det sådär. Före man börjar spela så kan man välja ett ljud som låter när man svarar på en fråga och de flesta ljuden är bara störande. När det gäller röstern som förklarar frågorna är inte så kul att höra på.

Det kan vara kul att sitta och spela en regning dag eller på kvällen när man inte har något annat för sig. Det blir trist att bara sitta och trycka på knappen till tråkiga frågor.

Grafik: 5
Spelbarhet: 6
Ljud: 5
Hållbarhet: 4

slutbetyget blir en svag 6/10.

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10