Svenska
MEDLEMSRECENSION

Unreal Tournament III

Efter U CS2: Liandri conflict till xbox blev jag lite orolig inför UT3! Mer fåniga Mortal Kombat figurer och fatalitys, sladdriga vapen utan precision...eller?
lyckligtvis oroade jag mig i onödan för nya Unreal är allt som man kan önska sig om man är en sjut galen action älskare! Feta vapen! Mäktiga explosioner! Coola fordon och ganska balla karaktärer! Dessutom skitbra bandesign med ett par gamla klassiker återanvända! Att man inte kan skapa sin egen avatar är igentligen enda minuset, det och att jag tyckte Redeemern var snyggare förr!
Nya inslaget warfare är lite som SW: Battlefront på stereoider och ett klart lyckat inslag! Delad skärm är också ett stort plus om man inte har bredband! Botmatcher är också suveränt då botarnas ai är skitbra!
Live! läget fungerar bra utan lagg och det är lätt att gå med i en match. Dessvärre har dessa matcher en tendens att urarta i kaos speciellt när raketkastaren kommer in i bilden.
Inte lika snyggt som Gears of war men bra nära! Ett suveränt FPS som kanske är det bästa i serien..nånsin..jo så är det nog..Quake 3:ARENA, UTournament 1 2 och CS..vila i frid...
Grafik: 9/10-Snyggt som fan
Kontroll: 9/10- like a glove!
Ljud 9/10- pampiga explosioner

Hållbarhet 9/10- så länge du orkar, eller till fyran!

Totalt: 9/10- Steroid stinn action i toppklass!

Medlemsrecensioner10
Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10