Svenska
MEDLEMSRECENSION

Pure

Pure är ett spel av sin egen klass.
Man kan inte direkt jämnföra spelet med något annat spel.
Det är snyggt, lerigt och fartfyllt, alltså Non-Stop action.
Men frågan är om det håller, med alla de här nya och fräscha spelen under 2008?

Pure är ett väldigt originellt spel, även om vissa tycker att det är lite av en "Motorstorm" rip-off.
Men faktum är att det inte finns något i spelet man kan gämnföra Motorstorm med, förutom de orealistiska höga och actionfyllda hoppen.
Man behöver inte vara allt för smart för att förstå upplägget i spelet, "kör för att vinna".
Du har tre olika valmöjligheter,

Freestyle* Gör olika tricks, och sätt dom så snyggt som möjligt.
Sprint* Kör så snabbt som möjligt, och använd din "Juice".
Race* Försök att komma så snabbt som möjligt in i mål, men vinn med stil och gör sköna tricks för att bli så bra som möjligt.

Du bygger också din fyrhjuling "ATV" under som här tre valen, för att du ska få den bästa prestandan som möjligt.
Du kan bygga din ATV på över 65'000 olika kombinationer, villket är väldigt imponerande. Allt från Ramen, Svingen, Dämpare, Kåpsett, Dekaler, Bromsar, Motor, Styren You name it! Du kan också använda dig av spelets egna "Bygg-teknik" genom att antingen hålla inne X "För en Race ATV" eller Y för en "Freestyle ATV". Men du får ju såklart det bästa av din ATV om du skrapar ihop den själv, men vet du inte riktigt hur du ska göra för att få "den snabbaste hojjen" eller om du bara helt enkelt inte har tid, så är det perfekt att låta spelet bygga upp din ATV och så kan du sedan "Styla upp den lite" för att du ska vara helt nöjd med ditt åk. Spelet har också en imponerande "Hjälp" teknik som gör att du praktiskt taget inte kan göra fel.

Grafiken i spelet är riktigt imponerande, med 16olika ATV's på skärmen som åker så dammet och leran flyger.
I bakrunden ser du riktigt vackra landskap, till riktigt leriga och smutsiga platser så som "kraftverk, leriga skogar" mm.
Och frameraten håller alltid toppklass. Under alla mina timmar jag har spänderat åt Pure, har jag inte fått en enda liten "framedrop" under hela spelets gång.
Det finns också en jäkla massa banor du kör på, och det är ingen som är den andra lik. Du kör på allt från sandiga öken banor, leriga skogsbanor till snöiga isbanor. Det finns inte en enda sak att klaga på från varken Gameplay, eller grafiken. Till och med ljudet är riktigt imponerande, allt från leran du kör på, till ljudet från fyrjhulingarna och musiken.

Pure är ett adrenalinfyllt spel, med non stop action.
Pure är ett av de bästa spelen 2008....

Medlemsrecensioner12
Samlat betyg: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10