Svenska
MEDLEMSRECENSION

Need for Speed: Pro Street

Det var på håret att det fick en 7a, det var väldigt kul i ca fyra veckor sen trötna man på att man lirade ett Need For Speed utan poliser, det är något fel där. Enligt mig var det most wanted som regerade Need For Speed serien. Som tur är kommer ett nytt i den skepnaden snart :D.(förväntansfull på det, Undercover)
Det finns inte så mycket att skriva om NFS PS tycker jag men det är bra urval av bilar, man kan fixa dem som man vill, lite begränsningar här och där såklart. Drag är min favorit-gren och nästan den enda grenen jag vill köra nu efter att ha haft spelet sen premiär. Det händer att man kör en drift då och då men drift var roligare i Underground 2. (kanske inte verkligare men roligare)
grafikmässigt duger det, bilarna har bra grafik men skaderna i hårda krasher är inte så stora som de bör vara till utseendet. Man kan tycka att bilarna känns lite lätta om man krashar hårt också. Man spelar som en viss Ryan Cooper som kommer in på banracing (fattar inte att NFS har övergett street racing :?) efter en karriär som street racer.
Man ska arbeta sig upp till Kungen, Ryo Watanabe, innan man möter han finns fyra elitförare i var sin gren drag, drift, fart och banracing.
Tanken e inte så bra med spelet tycker jag, men de har lyckats bra enligt mig ändå. Jag ska tillägga att jag har inte testat online än.

Grafik - 8. Den är fullt ögonvänlig och ser bra ut oftast, tycker att skriva superb grafik som gamereactor har är lite överdrift men men jag är kräsen av mig :D. får se hur det blir i nästa del i serien (Undercover, där de har taget tillbaks de korta filmbitarna som e inspelade på green-screen elr vad de nu heter hoppas det blir lite bättre känsla i körningen på de filmerna bara :D, än i carbon och mostwantet alltså, där när bilen/arna svänger e hjulen helt raka oftast och det stör jag mig på som attan). Jag tycker att filmscenerna här är ganska bra och man får mer av ett helhetsintryck på grund av dem tycker jag personligen.

Ljud - 9. Man hör sitt namn skrikas ur högtalarna (Ryan Copper), han (kommentatorn) kommenterar bilen elr hur det gick i loppet. Eller så kan han säga "ledsen måste svara" (i hans mobil då).
Varierande tal tycker jag och bra gjort. i övrigt är ljudet lite bättre än i de tidigare NFS spelen överlag.

Känsla - 7. Man känner att man kör 1000 hästars monster, dragen kan vara lite okänslig ibland om man har "fel" bil för det.
Driften funkar, ibland e det lite svåra banor för att få en fin drift men man kan nog nötta sig bra på dem med ;P. (detta är min egen lilla kategori en så länge tror jag ?)

Spelbarhet 6. ingen kommentar xD

Hållbarhet 7. Man satt ju mycket av tiden när man precis köpt det men det avtar ju såklart.
Ändo mer varierande en vad jag trodde att det skulle vara.

Sen har jag två önskningar som jag tycker skulle ha vart med i spelet/bättre i spelet,

Nr.1 är att innan loppet ska börja (när man får se startfälltet) kan endel bilar vibbrera som fan och det e störande

Nr.2 är att man skulle kunna köpa steg 4 uppgraderingar och inte bara vinna dem

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 6.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10