Svenska
MEDLEMSRECENSION

Lego Batman

efter dom andra lego spelen så hade jag stora förhoppningar för det här spelet. tur det för det var verkligen ett bra spel. det var visserligen likt dom andra men det hade något som dom andra inte hade.. fler banor t.ex.

kontrollen är bra på ps2 men det är väl bara för att jag är så van vid den.. dom är iallafall bättre än på wii och antagligen 360 med. slag är på fyrkant, hopp är på kryss och det är precis som det ska vara i alla ps2 spel.

grafiken är väldigt bra också för att vara ett lego spel och banorna är väldigt snyggt gjorda och inte super långa som i lego indiana jones. spelet är väldigt mörkt (bokstavligt) och det är inte någon sol på någon bana förrutom på typ en bana.. kommer ärligt talat inte på någon just nu

boss striderna var faktiskt lite väl lätta förrutom striden mot mr. freeze som var ganska irriterande. dom är däremot rätt roliga för ibland måste man tänka lite för att kunna besegra bossarna. det enda dåliga är att man aldrig få slåss mot bane som är min favorit skurk :(.

musiken är tagen från den första batman filmen och lite av den är väl gjord för spelet men den är skitbra och kvaliteten är väldigt bra på den också. den kan bli lite enformig efter ett tag men då är det väl bara att sänka ljudet.

själva spelet är väldigt bra och helt klart det bästa lego spelet av dom fyra andra och banorna är riktigt roliga. det är lite för lite karaktärs variation på hjälte banorna (man kan bara spela som batman & robin på alla och aldrig nightwing,batgirl eller alfred som man bara kan vara i freeplay mode). skurkarnas banor är mycket bättre och har om möjligt ännu roligar banor.. och man kan spela som bane. spelet tar slut lite för fort däremot men inget spel kan ju vara för evigt..

betyg

musik: 8/10
grafik:9/10
hållbarhet: 8/10
spelbarhet:10/10

slutgiltigt betyg: 9/10

Samlat betyg: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10