Svenska
MEDLEMSRECENSION

Super Mario 64 DS

en remake av ett bra spel. den här versionen är dock mycket bättre. ni som har spelat super mario vet kan ju storyn.. mario måste rädda peach från den onda koopa kungen bowser.

kontrollen är lite irriterande när man ska springa samtidigt som man ska slå fast man vänjer sej vid kontrollerna ganska fort så man bryr sej inte särskilt mycket efter ett tag så kontrollerna är väl inte jättedåliga, bara lite halvdåliga.

grafiken är mycket bättre än i originalet och mario ser mycket bättre ut. allt ser faktiskt mycket bättre. bowser är väl den största ändringen för han ser faktiskt ut som han ska göra och inte den första 3D versionen av honom som bara såg ut som en...klump. grafiken ser helt enkelt bra ut

boss striderna (min unika grej att betygsätta) är ju exakt likadana som i originalet förrutom för dom tre nya bossarna och alla bossar är ganska kul att slåss mot eftersom att ingen av dom blir besegrade på samma sätt (förrutom alla 3 bowser strider i spelet). dom är kul men lite för lätta.

musiken är väldigt bra eftersom att det är samma som i vanliga 64 fast jag tycker att den har lite bättre kvalitet i det här spelet. det är helt enkelt en väldigt bra musik

själva spelet är verkligen bra. det är väldigt bra att man kan spela som luigi också fast wario passade liksom inte in i spelet tycker jag. det finns 150 stjärnor istället för 120 och då räcker spelet mycket längre. ett fantastiskt spel fast egentligen tycker jag att det är ganska överskattat. ljudet är också bättre och musiken med. allt är egentligen bättre i 64 DS än i originalet!


betyg

musik: 10/10
grafik: 8/10
hållbarhet: 10/10
spelbarhet: 8.5/10

slutgiltigt betyg: 9/10

Until next time, keep that Touch Screen smokin!
-bowser

Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10