Svenska
MEDLEMSRECENSION

Spider-Man: Mysterio's Menace

ett bra spel faktiskt och mycket bättre än typ spiderman: the movie.

kontrollerna i spelet är rätt bra men dom skulle kunnat vara lite bättre. dom funkar visserligen men dom är som sagt inte jättebra eftersom att.. tja.. dom reagerar rätt långsamt.


grafiken är i 3D men ändå sidescrolling och jag avskyr ju faktiskt sånt men i det här spelet så ser det faktiskt ganska snyggt ut och mycket bättre än i batman: rise of sin tzu. spiderman rör sej väldigt mjukt också och det är konstigt med tanke på att spelet är på just gba.


musiken är väl sådär men den är inte riktigt fantastisk precis. inga av låtarna var speciellt bra och dom flesta var rätt trista. boss musiken var bra men den var inte heller precis super bra.

bosstriderna var ganska kul och urvalet av skurkar var bra eftersom att dom flesta är kända där förrutom big wheele (men jag som är en riktigt spider-man nörd visste redan om att han fanns och hade läst numret med honom). dom tar inte extremt långt tid att klara och dom är inte allt för svåra heller. bra strider helt enkelt.

själva spelet är också kul och tar ett tag att klara ut. banorna är inte alls lika varandra och alla fiender i spelet är inte exakt likadana. filmerna mellan banorna ser häftiga ut i sin serie liknande form fast storyn i spelet är väl inte den bästa precis.. det finns inte mycket att säga om det här spelet så jag kan väl bara säga nu att det är ganska bra. räcker inte så länge däremot.


betyg:

kontroller:6/10
musik:6/10
grafik:7/10
bosstrider:7/10
spelbarhet:7/10
hållbarhet:5/10

slutgiltigt betyg: 6/10

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10