Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Little Big Planet

Skrivet av: Spankmaster2000   2008-11-05

Ett fantastiskt spel, som lever upp till alla förväntningarna.

Det är inte ofta ett spel, särskilt inte ett som är så hypat, levererar, men det gör LBP, på alla plan. Från den underbara introt, den fantastiska berättar rösten, de otroligt gulliga karaktärerna (ja det är positivt!), till den stämningsfulla musiken, underbara grafiken och så den fantastiska användarvänligheten.

Det kan tyckas lite tidigt att bedöma spelet efter att ha spelat det i futtiga 4 dagar, men jag har svårt att tro att spelet kan göra en besviken. Desto mer man spelar story-mode desto mer saker låser man upp.

Och fastän det finns massor, och då menar jag verkligen massor! att låsa upp så kan man ha så mycket skoj utan att behöva plöja igenom alla banor och hitta allt som finns att finna. Själv har jag med 2 andra mest spelat banor som andra har gjort, byggt egna kreationer eller helt enkelt gjort egna experiment med fysiken i spelet.

Det här är verkligen ett spel som ingen PS3 spelare får missa, är man dessutom en gamer men inte har en PS3 så är det här spelet anledning nog att köpa en. Det finns få saker att kritisera spelet för, och det enda som faktiskt har en (liten) betydelse är den semi-automatiska nivå placeringen. Det finns 3 plan som spelet utspelar sig på och karaktären gör ett bra jobb i att automatiskt gå över till rätt plan, men någon gång då och då går det inte riktigt som man själv tänkt, vilket kan vara lit irriterande. Men det är ett så litet fel att man knappt lägger märke till det.

Jag hoppas verkligen att LBP säljer bra, för det vore verkligen tragiskt om ett så här bra och unikt spel skulle hamna i skuggan och glömmas bort i det hav av medelmåttiga spel som annars finns på marknaden.

LBG rekommenderar jag starkt till alla som:

• vill pröva på något unikt som också är djävulusiskt roligt

• äger en ps3, som funderar på att äga en ps3, som ännu ej har tänkt tanken men nu kommer att inhandla en ps3

• spelar spel

LBG kan jag dock inte rekommendera till:

• Kan egentligen inte komma på vem eller hur man inte skulle kunna älska detta spel

• Och kanske ifall man bara klarar av att spela licensspel, eller halvdanna spel, då kanske detta blir för mycket på en gång

• Köp LBP nu!

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: big D
    2008-11-05 15:49
    roligt
     
  • Skrivet av: burrito
    2008-11-05 16:25
    bra recension håller helt med dig, karaktärerna är otroligt gulliga
     
  • Skrivet av: Leorio
    2008-11-05 19:11
    Härligt, jag vill ha det!
     
  • Skrivet av: Hitman äger
    2008-11-05 20:58
    Ska hämta ut spelet imorrn! Är så jävla taggad ^^
     
  • Skrivet av: baverskalle
    2008-11-05 22:44
    Damn, jag gick nära en mil för det här spelet för att få reda på att dom inte hade fått in det än...
     
  • Skrivet av: Spankmaster2000
    2008-11-06 07:56
    Hehe, själv orkade jag inte vänta på den svenska releasen, så köpte den från USA... blev til och med billigare då!
     
  • Skrivet av: jeofsweden
    2008-11-07 19:01
    Bra recension!
    Har bokat det och fick det inte idag( ) men det kommer!
    Måste komma på måndag annars...
     
  • Skrivet av: salladerikmeenaah
    2008-11-23 22:06
    hallå här är ett tips! förhandsboka ALDRIG spel på spelbutiken.se! Jag förhandsbokade littlebigplanet där... vilket misstag! Fick det inte på realesen utan gick och köpte det i butik istället och fick hem spelet från spelbutiken en vecka senare!
     
 
Mitt betyg:10/10
54 medlemsrecensioner
Samlat betyg:9.7/10
Info
Omröstning Hur intresserad är du av Esport?
  • 3% Väldigt mycket
  • 13% Ganska mycket
  • 30% Kan kolla i brist på annat
  • 48% Helt ointresserad
  • 5% Vad är Esport?
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +