Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Battlefield 2

Skrivet av: PatrYk   2007-08-03

Ordet bottenlöst glänser fram som en ljusstråle i mörkret och jag har inte mörk seende för att ha överseende. I grunden är detta inget dåligt spel alls, vi har den påkostade presentationen, välgjord grafikmotor och imponerande ljudeffekter. Kontrollen är habil som i flesta skjutare, verken mer eller mindre.

Där spelet brister är strävan efter att få mig fortsätta spelet. Det är helt enkelt fallande roligt så länge det varar för att sedan bli långsammare och mer tröttsamt för varje nyspelning. Enspelarkampanjen är i sig nästan helt värdelös med oinspirerad handling som rycker spelaren från ena sidan till den andra men utan den utmärkta känslan av variation som Call of duty 3 erbjöd.

Multiplayern är bättre, men inte avsevärt. Det bästa är nog mängd antalet spelare som kan lira i en hederlig teamplay.

Mitt intresse föll för detta spel snabbt men för den som gillar det kan betyget mycket väl bli orimligt.

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: jag93
    2007-08-13 20:30
    Bra recension, jag håller med om det allt du säger. Btw, fanns det en singleplayer-kampanj?
     
  • Skrivet av: The Vulture
    2007-08-19 17:57
    Nej, det finns ingen kampajs.

    Ren humbug.
     
  • Skrivet av: Elder
    2007-09-09 21:16
    Själv tycker jag att spelet är otroligt skoj och nu så ska jag nog spela lite till...
     
  • Skrivet av: krautzi
    2009-01-06 19:33
    det finns ingen kampanj, men det finns ett single player läge, det är inte roligt ..
     
  • Skrivet av: PatrYk
    2009-01-06 20:05
    Singelplayer är ett betecken på spel som man spelar ensam utan ha strukturerat uppdrags givning, såsom te.x. Quake III: Arena. Botmatcher. Battlefield 2 försöker sig på handling men misslyckas grovt, kampanjen existerar men håller med om att den knappt kan räknas som det.
     
 
Mitt betyg:5/10
32 medlemsrecensioner
Samlat betyg:8.8/10
Info
  • Format:
    PC
  • Genre:
    Action
  • Utvecklare:
    DICE
  • Utgivare:
    EA
  • Antal spelare:
    1-64
  • Premiär:
    januari 2005
Omröstning Vilket av dessa spel ser du mest fram emot i september?
  • 55% Destiny
  • 1% Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
  • 9% FIFA 15
  • 0% Gauntlet
  • 4% Infamous: First Light
  • 12% Hyrule Warriors
  • 8% NHL 15
  • 10% The Sims 4
  • 1% Theatrhythm Final Fantasy Curtain Call
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade




0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

av Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

av Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

av P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

av JitterEye

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

av tha_imaschi

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

av kalabalik

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/

BETA +