Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Sims 2

Bajsa. Bråka. Göra barn. Misshandla. Och upplev ett underligt spel som folk i alla åldrar spelar världen över. Spelet har utkommit med 8 expansioner och över 9 prylpaket som innehåller olika funktioner och saker.

Det The Sims 2 går ut på är att man ska ta hand om sin sim och styra den i dess liv. Simmarna behöver äta, sova, duscha, gå på toaletten och umgås med andra simmar. Du får helt enkelt bestämma om din sim ska vara en hårding eller en mes också.

Det finns ambitionspoäng som man kan samla ihop om man uppfyller din sims önskningar. Den kan önska sig vad som helst. Sin första kyss, köpa en dubbelsäng eller andra saker. Och simmen dör någon gång i slutet av sitt liv i spelet. Om din sim blir för sur och får rött i mätarn så kan den dö. Och då kommer liemannen och fixar resten.

Spelet går också ut på att inreda sitt hem med sin speciella smak. Placera buskar i trädgården, riva ner alla väggar med mera. Man kan såklart placera ut möbler som soffor, kylskåp, sängar, tavlor och andra saker som toaletter.

Jag har haft spelet i snart ett år och jag har upplevt mycket med det. Det som gör spelet roligare är att man kan hitta på knasiga saker att göra. Spelet har en rad olika fusk som man kan skriva ner och boolProp är en av dem. Med boolProp så kan du nästan göra vad som helst. Göra din sim tjock, naken eller skapa ett eRRoR. Men nakenhetsfusket försvann efter Studentliv expansionen.

Men spelet har sina nackdelar. Det kan ibland vara jobbigt att ta hand om simmarna när de får damp och inte vill göra som man vill. Simmen står och viftar med armarna, gapar och kissar på sig, till och med de vuxna gör så.

En kul grej är att i nästan varenda expansion så medföljer det ett monster som din sim kan bli. Vampyrer, zombies, varulvar, plantsimmar och häxor. Det medföljer monster som man inte kan bli som t.e.x aliens och robotar.

En gång när jag spelade så kom liemannen när alla mina simmar dog. Och då så gick han och tittade på tv och sket i toaletten. Hur sjukt är inte det?

Men för att vara ärlig så är spelet kul ibland, men man kan tröttna på det om man spelar för mycket. Efter flerahundra familjer som jag har gjort så har jag insett att det finns mycket mer att välja åt simmarna.

Spelet får 8 av 10. Spelet kunde ha fått mer... och det finns mycket som jag inte har talat om.

Medlemsrecensioner16
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10