Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Lord of the Rings: Conquest

Midgård står i förödelse krig härjar i öst och väst men det är inte så storslaget som jag trodde att det skulle vara.

I The Lord of the rings:Conquest får man börja med att spela på den goda sidan, när man startar på Helms Klyfta trodde jag att det skulle vara fullt med stridande och att det skulle ta ett tag att klara det men jag fixade hela den goda sidan på en dag. Jag är ett Lord of the rings fan och tycker att det är kul att dom har tagit den nya översättningen och inte har den gamla kvar men det finns några negativa grejer också.

Rösterna är inte från filmerna så man får inte höra Saurons mäktiga mörka röst i spelet, små banor. Det som är kul är att man får vara Balrogen det höjer stämningen lite, skulle det komma en tvåa av serien vill jag att spelet skall ha mer karaktärer, större banor, Rösterna från filmen för det är ju ändå New Line Cinemas märke på fodralet och i spelet.

Men det är inte bara negativt med spelet, det är som Star Wars Battlefront spelen som jag av gudade därför måste hjag älska spelet även om det inte blev som jag ville jag ville så gärna flyga Fell beast och vara i hela Minas Tirith.

Plus: Roligt spel, Troll, grym splittscreans läge, Bra Musik. Grafiken.

Minus: Rösterna, banorna.

Av: Häxkungen Av Angmar.

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 6.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10