Svenska
MEDLEMSRECENSION

RuneScape

Runescape är ett av det äldsta mmorpg spel som fortfarande går att spela.
Se där fick ni en liten historie lektion ;)
Ok till själva spelet: Spelet går ut på att nå 99 i alla sina skills (mer om det nedanför) och klara alla quest (ännu mera om det nedanför), verkar väll inte alltför svårt eller? Vänta bara!
Man har 24 olika skills att träna men olikt från andra mmorpg så går man inte upp i level genom att bara döda monster utan du går upp i "combat level" genom att välja olika sorters attacker. Man har attack, styrka, försvar och en attack som gör så att du får lika mycket xp i dina attack skills. Ok det verkar lätt och det är det också, men det finns även pillbågs attacker och magi attacker som fungerar ungefär likadant. Det finns även en massa andra skills som smide och vedhuggning men det orkar jag inte gå igenom ;)
Quests: Questen i Runescape funkar som i alla rollspel: gör vad det står i beskrivningen!
Det som är lite anorlunda med Runescape är att du har en lista med alla Quest i spelet från början och att även Questen är längre och brukar börja med småsaker som att hjälpa kocken att laga mat till att..... Ja, göra något svårt. Nu tror jag att jag har gått igenom allt viktigt utom vad jag tycker om spelet!

Grafiken: Ja grafiken är inte så mycket att hänga i julgranen för men är ändå ganska bra för att vara webbläsar spel. 6

Ljud och musik: Musiken är faktiskt ganska tråkig att lyssna på men det hörs att den är välgord med ett par bra stycken i. 8

Hållbarhet: Det här spelet håller verkligen länge! Det tillkommer ofta nya saker och ställen. 10

Totalt: Ja det är ett väldigt bra spel med många starka ögonblick men även ett spel med otroligt svaga ögonblick. Rekommenderas till folk med bra tålamod.

Medlemsrecensioner14
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10