LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Rainbow Six: Vegas 2

      Första gången jag blev introducerad för Rainbow Six var hemma hos en gammal kompis. Då han var först bland mina vänner att införskaffa den nya generationens Xbox. Jag fick möjlighet att pröva på Rainbox Six Vegas och gillade det skarpt. Men fördjupade mig aldrig helt i det.

      Och sen när Ubisoft släppte tvåan i RS-serien så vart jag verkligen fast i spelet dels p.g.a. det till många hardcore fans stora förtret var betydligt lättare än första spelet. Men för mig så var det bara lite av ett plus på sätt och vis.
      Jag gillar upplägget med kontrollerna då man måste använda sig av "Cover and Shoot" systemet.
      Det är absolut a och o i din överlevnad att ta skydd bakom diverse saker i din omgivning och inte bara storma på som det i regel brukar vara med gamla hederliga shooter-spel.

      Storyn i sig är väl en ganska medioker historia men den tar dig från olika miljöer i Las Vegas till central-amerika där du ska konfrontera en f.d. missnöjd Rainbow Six medlem som har gjort det surt för din huvudkaraktär Bishop genom spelets gång. Självklart så är det ganska kul att ta sig genom storyn antingen ensam med dina två AI-medlemmar i din lilla RS-grupp eller med en kompis i co-opläget antingen via Xbox Live eller i Split Screen.

      Där spelet verkligen tar sig en uppsving är nog det faktum att när du startar spelet så får du skapa en karaktär från noll vilket inkluderar kön, utseende, utstyrsel av kläder och vapen. Utöver Story Mode så finns det även Multiplayer där du kan spela online mot andra spelare världen över i olika lägen som t.ex. Terrorist Hunt, antingen ensam offline eller upp till fyra kompisar online.
      För oavsett om du skulle spela Story Mode eller Terrorist Hunt/Multiplayer så utvecklas din karaktär via ett utmärkelsesystem kallat ACES där du stiger i rank med hjälp av att du får en massa XP beroende på vad du lyckas med under ditt spelande. Du låser upp nya vapen,olika camouflage och utrustning som belöning.

      Personligen så har jag haft många timmars nöje framför min Xbox 360 med vänner från hela världen och känner fortfarande att det är lika kul nu som när jag spelade det för första gången.

      Grafik:
      Grafiken är helt ok trots lite framedrops och buggar här och där. Betyg: 7/10

      Ljud:
      Ljudet är väl lite si och så stundtals men ger spelglädjen en liten skjuts då man kan höra en och annan kul kommentar från terroristerna när dom pratar med varandra sins emellan. Betyg: 8/10

      Kontroll:
      Kontrollen är väldigt bra så länge du inte av misstag i ren panik råkar trycka in din vänstra trigger-knapp och tar skydd vid sidan av det skyddet du hade tänkt och slänga dig bakom i första hand. Betyg: 9/10

      Spelglädje:
      Storyn i sig är väl rätt ok, men det är i Multiplayer-läget som det ger sig till rätta. Och där du verkligen kan få lite valuta för pengarna. Betyg: 8/10

      Så för att summera Rainbow Six: Vegas 2 så får det en relativt stark 8 av 10.

      Medlemsrecensioner9
      Samlat betyg: 8.5/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10