Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Lord of the Rings: Conquest

Skrivet av: maxim65   2009-04-19

Tja jag har kört Conquest det var hyfsat gjort men ändå okej. Jag tycker att strids systemet var halvdant och det fungerade okej. Strids systemet är också väldigt repetitivt att man tillexempel väljer att vara en krigare så har både de onda och goda samma attacker, men den ända anledningen att man väljer sida är vilken hjälte man vill ha. Jag älskade storyn mer, de har tagit film klipp från alla de tre sagan om ringen filmerna. När man kör kampanjen, första banan får man se hur slaget inleds och efter banan hur slaget avslutas, alla röster är välgjorda i spelet. Grafiken var väldigt nära att bli dålig men är fortfarande duglig. Jag tycker att de kunde ha jobbat mer på banorna. Efter att ha kört Star wars Battlefront 1 och 2 så är conquest väldigt långt ifrån att vara bra. Online läget = sämst, men om man tänker efter hellre något än inget. Online läget körde jag själv knappt för att det var så tråkigt för att det fanns inget att uppnå. Jag försökde verkligen köra online läget i conquest men det var för dåligt och tråkigt. För att få 1 Achievment som är värd 30 G så skulle man spela 100 matcher Istället för att slita för den där Achievmenten så fixar jag hellre alla offline Achievments . Hjältarna i spelet är de ända som har olika attacker till skillnad från de normala krigarna. Det ger spelet en liten putt framåt, då finns det något att slita för i spelet, Den bästa hjälten i spelet är Aragorn för att han kan släppa ut de dödas arme en kort tid de är kolla de skadar mycket på den korta tiden. Men detta spel är inte riktigt vad man ska skaffa om man älskar sagan om ringen. Det här spelet verkar inte vara färdigt än många förbättringar kvar att göra, förbättra grafiken mycket mer , online läget och strids systemet är lite halv dött. Jag rekommenderar inte detta spel för de som är sagan om ringen fans. Ni kommer bli missnöjda. Skaffa detta spel om du inte har något att göra och vill ha Achievments då är detta perfekt för dig för godas och ondas kampanj får man sammanlagt 475 G.
Klasserna man kan vara är.

Mage, Hela, göra Eld cirklar, tryck våg och slås med käppen.
Assasins, har X, Y och B attacker. Special kasta mini bomb, bli osynlig och göra en attack bak ifrån som tar hela livet.
Warriors X,Y och B och special attakerna är bara i eld.
Archer skjuta pil, sparkas, Eld pil, gift pil och pil salva.


+ Rösterna från skådisarna. Perfekta attacker för hjältarna förutom Legolas. Aragorn lika cool som i filmen. Håll bart strids system. Bra split screen läge.

- Väldigt repetitivt, kass grafik, taskiga banor och är väldigt små, Online läget helt åt pipan.

Detta spel är till 360. Som jag skrev om.

Medlemsrecensioner9
Samlat betyg: 6.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10