Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Fallout 3

Skrivet av: The Game Master   2009-05-13

Jag var lite skeptisk i början, jag tyckte det såg ut att vara väldigt mycket våld i spelet. Men efter ett tag hade jag 700 kr och spelet jag egentligen skulle köpa var slut (Killzone 2) så jag köpte fallout 3 i stället och det var det bästa spelet jag köpte 2008.

Det börjar med att du föds i en så kallat "vault" där ingen kommer in och ingen kommer ut,
där efter får du välja vad du heter och hur du ska se ut och sen dör din mamma, Där efter växer du upp och får välja dina skills osv. Sen ungefär vid 19 års ålder så rymmer din pappa från vaultet och det skapar kaos i vaultet, så du måste också rymma. När du kommer ut ur vaultet så möts du av ett starkt ljus. Sen kommer du till level två och kan välja lite nya skills. Däräfter kan du göra vad du vill. Du har ett gigantiskt landskap att upptäcka.
Men efter ett tag så blir det väldigt jobbigt för du måste gå väldigt, väldigt mycket och på vägen kommer du säkert möta en och annan bug. Men det är bara små problem om man jämför med allting som är bra. Som V.A.T.S som gör att du kan sikta på olika kroppsdelar och chansen är väldigt stor att den kropps- delen du valt kommer att explodera och det blir ännu roligare när du får perken blody mess som du kan välja i level 6. Det finns också massvis med saker att göra det finns huvud qusten det finns mellan qusten och det finns mini qusten eller så kan du göra nåt annat som du tycker är roligt.

Sammanfattnig:
+ Det finns väldigt mycket saker att göra, V.A.T.S, väldigt stor valfrihet och godkänd grafik.

- För många buggar och man måste gå väldigt mycket.


Obs det här är den första rencensionen jag har gjort, så i fall jag har gjort någet fel så kommentera det gärna.

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: knoe1
    2009-05-13 22:50
    Bra recension för att vara din första . Du glömde att göra stor bokstav i början av vissa meningar o.sv men det tar vi med en nypa salt!
     
  • Skrivet av: spindelmormor
    2009-05-18 21:25
    Vault=valv
     
  • Skrivet av: Th3 Lich King
    2009-07-27 17:07
    Bra recenision, Jag håller med om att det är jobbigt i början när man lär gå så mycket men som tur är kan du ju använda fast travel till dom ställen du hittat
     
  • Skrivet av: marcus 5127
    2009-08-09 21:55
    Mycket bra för att vara din första

    Läs gärna minna två recensioner också och säg vad du tycke.

    Har du några planer på att göra en ny recension?
     
  • Skrivet av: The Game Master
    2009-08-09 22:08
    Ja. jag ska börja skriva den nu
     
 
Omröstning Hur intresserad är du av Esport?
  • 4% Väldigt mycket
  • 12% Ganska mycket
  • 31% Kan kolla i brist på annat
  • 48% Helt ointresserad
  • 6% Vad är Esport?
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +