Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem






Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsrecension

Little Big Planet

Skrivet av: Bacon1337   2009-05-13

Roligaste spelet som jag någonsin spelat. Att kunna bygga helt egna banor är underbart och man kan fasstna i flera timmar.
Online läget är också väldigt välgjort. Att kunna göra sin egen "värld" med egna banor är helt underbart.

När du börjar spela måste du börja med story mode. Här möter du massor med olicka figurer med olika problem. Ditt uppdrag är att hjälpa dem.

Spelet är också väldigt charmigt. Att springa runt som en liten tygdocka i en super-mario liknande värld är fett sköj.

Grafiken är också väldigt välgjord. Med HDMI-Kabel blir grafiken oemotståndlig.

Grafik 10/10
Innehåll 10/10
Hållbarhet 10/10
Ljud 8/10

Kommentera text

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrivet av: The LOL object
    2009-05-13 16:53
    fy vad rutten recension; lägg ner lite mer tid nooBACON
     
  • Skrivet av: Bacon1337
    2009-05-13 16:54
    SUUUUUUUUG Miiiiiiiiin .........

    Tillagt 2009-05-13 16:55:
    The Gey Object

    Tillagt 2009-05-13 16:55:
    The gay Object
     
  • Skrivet av: The LOL object
    2009-05-13 16:55
    ja bra recension

    Tillagt 2009-05-13 17:06:
    bygga banor är det bästa hoppas lbp kommer till XBOX

    Tillagt 2009-05-13 17:15:
    bättre recension nu_ LBP FTW (bästa ps3 spelet)
     
  • Skrivet av: The LOL object
    2009-05-15 19:54
    a
     
  • Skrivet av: The LOL object
    2009-05-19 16:11
    lbp guys-borde inga kommentera bacons recension
     
  • Skrivet av: Lazy_Lazer
    2009-06-14 17:21
    det är ett himla bra spel
     
 
Mitt betyg:10/10
53 medlemsrecensioner
Samlat betyg:9.7/10
Info
Omröstning Laddar du ner gratisspelen man får via PS Plus och Xbox Live Guld?
  • 12% Ja, alla
  • 27% De flesta
  • 26% Bara de jag vill spela
  • 8% Nej, sällan/aldrig
  • 27% Har inte dessa tjänster
Resultat

USERTV

Sortering: Senaste / Mest sedda / Mest kommenterade
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


1
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/





BETA +